Reklama

Reklama

Marco Polo

(seriál)
  • USA Marco Polo
Trailer 1
USA, (2014–2016), 18 h 27 min (Minutáž: 46–65 min)

Tvůrci:

John Fusco

Hrají:

Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Chin Han, Remy Hii, Rick Yune, Joan Chen, Olivia Cheng, Andrew Ng, Amr Waked, Darwin Shaw, Claudia Kim, Ludi Lin, Ron Yuan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Seriál Marco Polo je zasazen do světa chamtivosti, zrady, sexuálních intrik a rivality. Podle dobrodružství slavného cestovatele na dvoře Kublaj-chána. (Netflix)

Recenze uživatele EvilPhoEniX k tomuto seriálu (1)

Marco Polo (2014) 

Solidní seriál, až mě překvapuje relativně nízká sledovanost. Fanouškům Asie a bojového umění rozhodně Marca Pola doporučuji. Zajímala mě celá historie okolo Čingischána a tehdejší doby i samotný Marco Polo je velmi zajímavá postava, v historii vážená a je dobré o něm cokoliv vědět. Líbí se mi jeho vypočítavost, inteligence a férovost. Úžasný byl i slepý mnich, který se především staral o úžasné bojové sekvence či hlavní Kublajchán, který byl správně přísný a nekompromisní. Potěší i jistá dávka sexu a násilí, za což dávám opatrně palec nahoru. Rozpočet je vysoký, vizuálně je tedy seriál v pořádku, jediným mínusem pro mne byly občasné slabší pasáže, jinak spokojenost. První série sladých 80%, uvidíme jak si povede druhá. ()

Reklama

Reklama