Reklama

Reklama

Marco Polo

(seriál)
  • USA Marco Polo
Trailer 2
USA, (2014–2016), 18 h 27 min (Minutáž: 46–65 min)

Tvůrci:

John Fusco

Hrají:

Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Chin Han, Remy Hii, Rick Yune, Joan Chen, Olivia Cheng, Andrew Ng, Amr Waked, Darwin Shaw, Claudia Kim, Ludi Lin, Ron Yuan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Seriál Marco Polo je zasazen do světa chamtivosti, zrady, sexuálních intrik a rivality. Podle dobrodružství slavného cestovatele na dvoře Kublaj-chána. (Netflix)

Recenze uživatele MsUtahraptor k tomuto seriálu (1)

Marco Polo (2014) 

1. série: Překrásné titulky, různorodé mnohovrstevné postavy, nádherné scenérie, sympaticky neevropské kostýmy, roztomilí mongolští koníčci a nepřekomplikovaný děj, který upoutá a vtáhne. Zase jsem jednou ráda, že jsem se nechala přemluvit do něčeho, do čeho se mi původně nechtělo. Nějak nejsem s to pochopit, co se všem těm kritikům tak nelíbí (kde že je ta horda sexu?)? Z mé strany v podstatě jen jedna výtka- *SPOILER* hradby v 01×10 padaly trochu moc uměle *SPOILER*, ale to připíšu na účet první sérii a přivřu nad tím očko. Ráda bych soundtrack, prosím. Hodnocení: **** 2. série: Tak trochu zklamání. Půl roku po vyváženém vánočním speciálu sice přišlo deset plnohodnotných dílů, ale děj je slabší, zvraty podivné (WTF křížová výprava) a některé postavy mi tak úplně neseděly k tomu, co bylo představeno sérii předešlou (Kaidu, Chabi, Kokachin). Plus za kraťoučkou předtitulkovou bitvu na konci předposledního dílu. Hodnocení: ** ()

Reklama

Reklama