Reklama

Reklama

Další generace Griswoldů v tom zase lítá. Dospělý Rusty Griswold (Helms) kráčí ve stopách svého otce a v naději na posílení rodinných pout se rozhodne překvapit svou ženu Debbie (Applegate) a jejich dva syny cestou zpět do Ameriky, do rodinného „oblíbeného zábavního parku" Walley World. (Freeman Ent.)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (349)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $31miliónovTržby USA $58,884,188 Tržby Celosvetovo $104,884,188 Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,540,443Tržby za predaj DVD v USA $6,639,345║ tuctová planoba, kde nič poriadne nefunguje tobôž to otrasné obsadenie a prízemný humor tu nemá ten správny dopad a len vyprcháva do prázdna, na desať suchých gagov pripadá jeden vydarený, čo je strašne málo, oproti tématicky podobným My sme Millerovci je toto dosť zbytočná záležitosť /videl v kine: 35%/ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, že tvůrci šli oficiální cestou a plně se odkazují na původní rodinku Griswoldovic. Dokonce ke konci jsem se dočkal jak Beverly D´Angelo, tak Chevyho Chase, což mi udělalo obrovskou radost. Nicméně to jsou asi ty největší plusy. Film totiž poměrně úspěšně nudí. První polovina filmu je zábavná jenom díku tomu, že se ve filmu objeví nejošklivější auto na světě - albánská Honda Tartan Prancer. A tvůrci z něj opravdu těží seč můžou. Jakmile se ale překlopí druhá polovina filmu, humor začíná slábnout. Ne, že by nebyl, jen to prostě nemá takové komediální koule, abych dokázal říct, že tahle komedie se opravdu povedla. ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Docela se divím, jak je možný, že někdo natočí takovou typickou Sandlerovku bez Sandlera. Tak trochu fekální komedoška, ale jen místama. I tak je tam množství fakt vtipnejch situací, který naštěstí převažujou nad těma trapnejma. Eda Helma lůzry umí, Melounek Applegateová je pořád k sežrání a jejich dva synové? Romantickej lulínek a malej bully satan, kterýho oblíbeným mučícím nástrojem je obyčejnej igelitovej sáček. Z toho jsem chcal magi v kostkách. Mám pocit,že nikdy nevyrostu a takovýhle úchylárny se mi prostě budou líbit i v pozdně důchodovým věku. 75% P.s: Počkám, kdy Albánie vyhlásí US válku kvůli Tartanu P.p.s: Ta korejská navigace nemá chybu ! 씹새끼 ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

NO TY VOLE! Tak to byla pecka. Pět, pět a ještě jednou pět. Takhle jsem se dlouho nezasmála. Slzy v očích, bolest břicha od smíchu a ještě pochechtávání v posteli, když jsem si vzpomněla na některé scény. Naprosto se trefili do mého vkusu. Původní Bláznivou dovolenou jsem zahlídla koutkem oka a nezaujala mě. Na takový typ komedií vlastně ani nejsem, ale tohle mě dostalo. Ani ten sráč Charlie Day, kterýho nesnáším od druhého dílu Šéfové na zabití, mi tam nevadil. Nakonec i scéna s ním byla dost vtipná. Film dle mého názoru velmi podhodnocený. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Původní Bláznivou dovolenou si už vůbec nevybavuji a kdo ví, jestli jsem ji vůbec viděl. Ale tohle mě překvapivě dost pobavilo, hlavně pestrostí vtipů, že to nejelo jen na jeden typ humoru, ale sekalo to vtipy křížem krážem. Fotřík byl fakt na zabití. Hemsworth mi přišel docela křečovitý, Chevyho Chase si mohli klidně odpustit (vlastně se stal nejtrapnější částí filmu) a Leslie Mann tam byla zbytečně krátkou dobu. To jsou vlastně jediná negativa. Naopak, několikrát jsem vyprskl smíchy a to auto bych bral. Jen škoda, že nedošlo na svastiku. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (11)

  • Jako Walley World posloužil filmařům zábavní park Six Flags Over Georgia v Atlantě. (jenik71)
  • Film tvorí zvláštnu zmes sequelu (odkazuje na predchádzajúce filmy), remaku (niektoré scény sú rovnaké alebo veľmi podobné tým z predchádzajúcich filmov) a rebootu (nový film možnej série s novým obsadením). (Laslo)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Thor bude krotit kafe

Thor bude krotit kafe

11.06.2015

Chris Hemsworth (Avengers: Age of Ultron) má novou práci. V minulých letech si vydělával jako superhrdina v Thorovi, elitní řidič v Rivalech nebo kyberpostrach v Hackerovi, letos ale bude předvádět… (více)

Reklama

Reklama