Reklama

Reklama

Další generace Griswoldů v tom zase lítá. Dospělý Rusty Griswold (Helms) kráčí ve stopách svého otce a v naději na posílení rodinných pout se rozhodne překvapit svou ženu Debbie (Applegate) a jejich dva syny cestou zpět do Ameriky, do rodinného „oblíbeného zábavního parku" Walley World. (Freeman Ent.)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

V týchto ťažkých časoch som presne takúto parádnu komédiu potreboval.fakt som sa skvele bavil

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

a zase na mna reaguje ta zarodocna bunka syfilisu ... asi ju nejak pritahujem 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Fakt slabé. To, že to má nudné, nechutné, klišovité alebo trápne pasáže počas celej stopáže by som odpustil. Ale to že tých vtipov, ktoré sa vydarili je fakt málo. To už je pri komédií prúser. Jediné čo pobavilo, je auto a polícia z 4 štátov. Inak je to jednoduchý koncept. Griswoldovci niekam idú. Niečo sa poserie. Griswoldovci idú niekde inde a zase sa niečo poserie. Dookola.

agass

agass (hodnocení, recenze)

Galerie vypadá příšerně. Jedno vím jistě, tenhle brak si nikdy nepustím.

palox

palox (hodnocení, recenze)

silentname

naposledy som sa takto zasmial na diktatorovi.. zial ma to hluche miesta, ale na niektorych som sa smial 3 minuty vkuse...

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

Primitivna "komedia", bez vtipu, bez napadu. Hlavne, stari dobri Griswoldovci, na ktorych sa nechyta tento novy omyl kinematografie. Aj Kamenak je oproti tomu luxus.

pekloQ

pekloQ (hodnocení, recenze)

na staru klasiku Griswoldovcou sa to ani nechytá.. je to umelé nasilu trápny humor celé zle zbytočne vyhodene peniaze

klerik_cz

klerik_cz (hodnocení, recenze)

Jako hodně jsem váhal, jestli dát odpad nebo jednu hvězdu. Nakonec jsem tu jednu dal, tomu menšímu bráchovi jsem se trochu zasmál. Ale jinak takhle nevtipnout a trapnou komedii už jsem dlouho neviděl.

na příspěvěk reagoval silentname

Uživatel Mukade smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

RigorMortis

RigorMortis (hodnocení, recenze)

Prečo, preboha?  Pôvodní Griswoldovci boli klasika, na ktorej sa aj napriek klesajúcej kvalite dá pobaviť aj po rokoch. Potom prišla absolútne nudná a nezaujímavá HOTEL HELL VACATION, kde bolo vidno, že to už Chase a D'Angelo skrátka nezvládajú. Ale urobiť po takej fraške ako HHV celovečerný film, "remake" pôvodného Vacation? Pri traileri som sa nezasmial ani raz, nebolo totiž na čom. No primitívne 'murikánske publikum bude určite spokojné a film bude onedlho lámať rekordy.

na příspěvěk reagoval callix

Uživatel Ozzy2 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Prvy den premietania v USA 3,8 mega. To vyzera na opening cca 15 mega a celkovo okolo 50 z USA. No, hit z toho nebude...

GeusX

GeusX (hodnocení, recenze)

Můj první dojem z ukázky? Ježkovy oči, to bude asi docela trapárna...

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Takto trápne som sa pri nejakom traileri necítil už poriadne dlho, dokonca ani jediný vtipný moment. Originál bol niekde úplne inde.

reich

reich (hodnocení, recenze)

Koukám, že brzy do kin přijde remake Bláznivý dovolený se stejným názvem. No tak to jsem zvědavý, co z toho bude. Režie se tentokrát ujal bláznivý psycholog Sweets ze seriálu Sběratelé kostí, ale no tak, tohle prostě nejde! Obsazení je strašný až na Christinu Applegate a Chevyho Chase. Starší verze je a bude lepší, tohle se jim nemůže podařit. 

onden85

onden85 (hodnocení, recenze)

Tak tohle nemůže dopadnout dobře, nebo snad ty hrůzy dali jen do traileru? No a Ed Helms neutáhne ani seriál a tady se cpe do hlavní role?! Po Chevym?! Drzost, nebo debilita???

haffen

haffen (hodnocení, recenze)

Už len dať pokračovanie Vianočným prázdninám a môžu si pogratulovať, že zhovadili ďalšiu klasiku.

na příspěvěk reagoval Hank_Scorpio

Hank_Scorpio

Hank_Scorpio (hodnocení, recenze)

tak podľa traileru to už nebude ono......bude to len napodobenina prvého dielu :/ škoda

Uživatel Hank_Scorpio smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Super, těším se moc. Podle mě je dobře, že to není další blbej remake ale prostě pokračování , kde si střihl cameo i Chevy

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Povodne mal byt do Hemsworthovej ulohy obsadeny Chuck Norris, ale kedze mu penis vycnival spod trenírok tvorcovia museli Chucka preobsadit, inak by film dostal rating NC-17.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel hawkins smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Thor bude krotit kafe

Thor bude krotit kafe

11.06.2015

Chris Hemsworth (Avengers: Age of Ultron) má novou práci. V minulých letech si vydělával jako superhrdina v Thorovi, elitní řidič v Rivalech nebo kyberpostrach v Hackerovi, letos ale bude předvádět… (více)

Reklama

Reklama