Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Rudyho má každý rád je adaptací úspěšného amerického sitcomu z rodinného prostředí. Situace a střety, které běžný život přináší, jsou nám důvěrně známé. Podobně žijeme i my. Navíc způsob řešení situací a především humor a nadhled je nám blízký. V české verzi žije Rudyho rodina v Praze a všechny reálie jsou české. Mladí manželé mají tři malé děti a milující rodiče, kteří jim s láskou pomáhají. Problém je v tom, že pořád. Bydlí totiž přes ulici. A tak mají manželé starosti nejen s dětmi ale i s nimi. Každá jejich návštěva je jako cvrnknutí do nosu. Jednou za měsíc se to dá vydržet, ale když se to děje každou půlhodinu, je to k nesnesení. Jako by nestačilo být milující otec, ohleduplný manžel a vytížený sportovní redaktor splácející hypotéku na domek! Jako by nestačilo být vzornou matkou tří dětí, malé Anežky a dvojčat nemluvňat Matěje a Jiříka, a ženou v domácnosti! Nestačí. Hranice jejich obydlí jsou neformální, nebo spíš vůbec neexistují a rodiče i podivínský bratr jsou u nich pořád. Velká milující rodina. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (92)

kolodej1 odpad!

všechny recenze uživatele

už z upoutávek mi přecházel mráz po zádech. Skutečnost pak byla ještě děsivější. Nucené pokusy o humor za každou cenu, bez ohledu na to, jestli je výsledkem jen trapno. Standardní otravnost smíchů je zde ještě umocněna tím, že se opravdu není čemu smát. Když si člověk uvědomí, že do takovéto žumpy jsou mimo jiné koncesionářské poplatky, je člověku spíš do pláče. Opravdu pak upřímně nechápu, jak je možné, že kdokoliv, kdo se na tomto dílku podílel nebo ho schvaloval do vysílání, neprohlédl, jak mimořádně špatné to je a že je to i jeho ostuda. ()

ghoston odpad!

všechny recenze uživatele

Dal jsem jen 10 minut, jen kvůli Jitce Schneiderové. Na jedné straně ČT ruší takové nadějné projekty jako Ententýky a na druhé straně nám předkládá takové sitkomové blitky, jako je tahle. Za tenhle počin bych vyhnal Dvořáka na Sibiř (a za Ententýky ještě dál)!!! Mohl by si někdo konečně vyndat hlavu ze zadku a rozhlédnout se, jestli je toto opravdu to, co se má točit? ()

Reklama

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Někde jsem četl, že na natáčení jsou pravidelně přítomní US poradci (kdo zažil totáč, tak ví, že slovo "poradce" v sobě nese dost mrazivý přídech), kteří prý buzerují režiséra a producenty (ne ani tak herce samotné, ty zas buzerují ti zbuzerovaní), a cílem toho všeho je, aby se herci neodchylovali od textu ani o čárečku. Takže - formát je trapný asi tak, jak může být trapný americký sitcom. K tomu je potřeba si vylít hlavu colou, zalepit si střevní systém hambáčema s hranolkama a vytřít si prdel americkou vlajkou, aby to tak nějak moh člověk enžojovat. Ale tam, kde by to ještě trošililinku mohlo zajet do přijatelný polohy (a tím myslím do český polohy, když tam kurva hrajou český herci), tam to nenapravitelně ztroskotává na tom, že se právě herci nesmí odchýlit od toho naprogramovaně americky vtipnýho textu, a mnoho příležitostí ke vtipnosti, kterých by jinak herci jako je Schneiderová a Rašilov určitě dokázali využít, tady leží ladem. Vždycky mi bylo záhadou, jak je možné, že právě ten nejméně kulturní národ světa je největším vývozcem kultury, a k téhle záhadě se po tomto počinu přidává ještě další údiv nad tím, že oni ta svoje hovna nejen s gustem vyvážejí, ale ještě jsou přesvědčení o tom, že se jedná o nejryzejší dokonalost, na které už není co zlepšit, a jejíž jakákoliv modifikace musí jít na újmu kvality. Soudruzi z jů es ej, dotáhli jste tu dekadenci do opravdu slušných rozměrů, blahopřeju. ()

gruzdej odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se nedá přežít ani s velkým sebezapřením. Těžko říct, co je na tomhle seriálu především špatně, když tam nefunguje vůbec nic - castingem počínaje (kdo proboha dospěl k přesvědčení, že Schneiderová a Rašilov jsou komediální herci?) a timingem dialogů (tedy těch bizarních promluv bez významu i pointy) konče. Copak tenhle debakl nebyl zřejmý už ze scénáře? Pochybuju... ()

jfaba odpad!

všechny recenze uživatele

Rudyho má každý rád. Já ale nejsem každý! Viděl jsem první, a pro mě poslední díl, a stačilo. Kdyby se z televize neozýval smích, tak se u nás doma nikdo nesmál. A ani nevím čemu se ten předtočený smích smál. K čemu jste se to propůjčili, vážení umělci? Ano mám někde napsáno, že seriály hodnotím až po posledním díle, ale... On to byl poslední díl. Čím nás to krmíte, naše televize? Potřebujete abychom nepřemýšleli, že? ()

Galerie (239)

Reklama

Reklama