Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Susan se odmítá smířit se sebevraždou dcery a podezřívá svého zetě z vraždy. Spolu se zbytkem rodiny vede tajné pátrání a postupně odkrývá špínu, kterou se manžel její dcery pokoušel utajit... Susanina dcera Debbie jednoho večera zcela nečekaně spáchala sebevraždu. Našel ji její manžel, na nočním stolku byl dopis na rozloučenou. Debbie se podle všeho předávkovala léky, protože se nedokázala smířit se smrtí svojí dcery Natálky. Pro Susan je to těžké období, ale ještě větší šok přijde ve chvíli, kdy se jí svěří její sestra a neteř s podezřením, že Debbie zabil její manžel. Andrew totiž nijak výrazně netruchlí, do práce reverenda se vrátil okamžitě a hned po pohřbu se od zbytku rodiny odtrhl. Susan s nimi nejprve nesouhlasí, ale když se pak soustředí na Andrewovo chování, zdá se jí, že by to mohla být pravda. Susan, její sestra a neteř tedy začnou hledat důkazy proti Andrewovi...
Ženy zjistí, že se v Andrewově životě objevila nová žena. Brianna je krásná a rozvedená a Andrew jí podle všeho dal telefon po Debbie. Susan se sejde i s poradkyní, které se Debbie před smrtí svěřovala, a ta jí prozradí, že Debbie se obávala toho, že ji chce Andrew zabít. Našla prý u něj rozdrcené prášky a bála se, že jsou pro ni. Na pohotovostí se pak dozví, že Andrew se podle všeho ani o oživení Debbie nesnažil, i když to tak nejprve nevypadalo. Susan jde s novými důkazy na policii, ale ti ji pošlou rovnou za soudcem. Susan si tedy najíme právníka Wadea... (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Manipulátor v ďábelské masce boha bola to najkrajšie, čo tam zaznelo. Chlípny reverend a skoro dokonalý plán na vraždu. 1 z 5 ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Samotný příběh, jenž přinesl sám život, je poutavý a zajímavý, což o to, nicméně to zpracování dosti vázne. Tak hodně nepřesvědčivý film, ať už se jedná o herecké výkony či výpravu dějové linie, jsem už dlouho neviděl. Vždyť některé dialogy mi připadaly, jakoby by byly vytržené ze scénáře k nějaké jihoamerické telenovele. Napínavá thrillerová atmosféra se taky někam schovala. Je obrovská škoda, že tak nápaditý námět dokázali tvůrci takovým způsobem pohřbít. ()

Reklama

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Děsí mě, že ti, kdo spáchali tyhle hříchy pátera Traviče mají možná i volební právo a reprodukční orgány. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Málem jsem si tím dramatem poškodil svoje zdraví! Na začátku by mělo ministerstvo kultury uvádět, že diváka varuje: Následujícím pořadem může být poškozeno Vaše zdraví :-D To měl být jako nějaký "laciný", teda chtěl jsem říct kvalitní televizní thriller?! Zaznamenáno podle skutečných událostí. 0% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Banální detektivní televizní příběh, který se rozpadá už v samotných základech. Zemřela mladá žena a případ byl uzavřen jako sebevražda. Jenomže nastanou pochybnosti a divák najednou na 100% zná pachatele. Vliv na tom má i fakt, že je to natočeno takřka jako telenovela. Scéna, kdy matka zesnulé hystericky odmítá veškeré pochybnosti o sebevraždě, aby se sama následně pustila do pátrání je už z počátku vrcholem trapnosti. Napětí, atmosféra či dramatičnost? Ani jedno se tu nevyskytuje. Příběh údajně sepsaný na základě skutečné události je natočen naprosto zoufale a je ukázkou toho, jak se to rozhodně dělat nemá. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film je založený na skutočnom príbehu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama