Reklama

Reklama

Come imparai ad amare le donne

  • Francie Comment j'ai appris à aimer les femmes (více)

Obsahy(1)

Mladý Roberto Monti (Robert Hoffmann) ukončil školu a plný elánu se vrhá do života. Po otci zdědil vášeň pro auta, a tak najde zaměstnání jako automechanik a následně prodejce aut. Při této činnosti brzy přichází v autosalonu do kontaktu s krásnými ženami, se kterými nemá žádné zkušenosti. Zamiluje se do bohaté baronky Laury (Nadja Tiller), ale pravá láska přichází s mladičkou Irene (Romina Power). (curil)

(více)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Das gewisse etwas der Frauen? Učiněná šílenost nejhrubšího zrna, která na sebe upozorní jen naprosto nekonzistentním obsazením tak odlišných osobností jakými byla v té době Zarah Leander nebo Michèle Mercier (případně Anita Ekberg a Heinz Erhardt). Ještě, že nám stárnoucí diva dokázala jako Olga naposledy vyseknout šlágr Eine Frau wird erst schön durch die Liebe, známý již z Heimatu a z Bei Dir war es immer so schön. Naopak proti scénám této rezavé matróny stojí samostatná linka moderní Franzisky, která mě ve hře na Marii Antoinettu definitivně přesvědčila o tom, že se Angelika měla odehrává o sto let později. Lépe by to pak ladilo s druhou polovinou Her lásky šálivých. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Genialna Anita Ekberg /La Dolce Vita, Boccaccio 70/ bola jedinym dovodom preco som film videl. Kazdopadne tu uz musim napisat, ze je dobre, ze reziser Salce natocil aj tie filmy s Villaggiom, toto bol len lahky nadpriemer, Salce aspon vedel tocit . 70 % ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele

"Jak se naučit milovat ženy" - Slabá italská komedie po amerikánském způsobu, která přiláká diváka hereckým obsazením. Ale málokdy se sejde tak nesourodá herecká parta: francouzská Angelika (M.M.) německá dívka Rosemarie (N.T.), švédská sexbomba (A.K.), miloučký Rakušák v hlavní roli (R.H.), předválečná hvězda Zarah L., španělská hvězda Elsa Martinelli anebo klavírista z mayovky "Petrolevý princ" Hampel v podání Heinze Erhardta. Pokud má mít film podle anoncí nádech erotického příběhu, opravdu pouze nádech, předpokládal bych něco víc, něž je trochu odhalené kůže Anity Ekberg. Celkově není film příliš zábavný, od Franca Castellana jako spoluautora scénáře jsem čekal více. Kromě pokoukání na slavné herce již dnes jen nostalgická vzpomínka. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama