Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Urge představuje příběh o skupině lidí, která odjede na víkendový pobyt. Zde se dostanou k majiteli nočního klubu (Pierce Brosnan) a začnou experimentovat s podivnou drogou zvanou "Urge". Tato droga je zbaví jakýchkoli zábran a začínají prožívat své divoké fantazie. Ale může být užita pouze jednou v životě. Parta přátel si to chce zopakovat, ale rozjede tím smrtící kolotoč. (Rathe)

(více)

Recenze (6)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nikoli úplně nezajímaví herci a ne až tak nezajímavý příběh, alespoň v anotaci. Mladí jdou na party, kde podivný boss a dealer v podání Pierce Brosnana prodává speciální drogou, která jim umožní naplnit všechny jejich touhy. Čekal jsem něco odvážného, ale dostal jsem něco tupě konzervativního. Škoda, ale tohle ne. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Co s lidmi udělá když ztrtí zábrany? Cokoliv, vše je možné. A to se taky stane. Námět dobrý, zpracování velmi průměrné. Začátek je hodně rozpačitý a konec zase zbytečný brutál. 50% ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Myslim že letos už nenajdete film kterej má tak nesympatickej výběr herců a zároveň je nudnej jak kráva. Nesnášim tuhle zbohatlickou mládež, o to víc ve filmu s tak blbým námětem. ()

miskapejka 

všechny recenze uživatele

(obsahuje spoilery) Američani a jejich (ne)schopnost dělat deep filmy podobného typu nejsou pro svět žádnou novinkou, musím uznat, že obzvlášť Pierce Brosnan a jeho zosobnění Boha už bylo trošku moc (a Pierce navíc do nebe volající klišé na upoutání diváků), ale na to jak velké sousto si ukousli, to ve finále nebylo až tak tragicky zpracovaný. Tvůrci se možná i trochu inspirovali Kingsmanem, když na konci konečně prozradili, proč vlastně posledních x minut koukáte, na co koukáte. Možná kdyby Pierce nezosobňoval Boha, ale přímo Urge, a více ho do filmu zapojili, mohli by dosáhnout lepšího výsledku. ()

Reklama

Reklama