Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jako každá středoškolačka i Monica (Laura Marano; Austin & Ally) se nemůže dočkat svého maturitního plesu. Ale jen do chvíle, než se vzbudí a zjistí, že se z její hlavy přes noc stalo vrabčí hnízdo a její krásné plesové šaty jsou nenávratně zničeny. Aby toho nebylo málo ve dveřích se objeví policistka Liz (Leigh-Allyn Baker; Hodně štěstí, Charlie), která Monice obrátí její vysněný den naruby. (Disney Channel)

(více)

Recenze (7)

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Skvělá podívaná s některými vážně zábavnými scénami. Laura a Leigh-Allyn jsou skvělí parťačky, obě dvě hrají svou nenávist i přátelství mezi sebou úžasně. Příběh je sice trochu slabší, ale na tu každou minutu zapomenete, protože se díváte, jaké zábavné dobrodružství tyto dvě zažívají. Nejvíc mě ale pobavila Leigh-Allyn Bakerová. Mě se film velice líbil, jenom škoda, že neplánují pokračování. Doporučuju. Vlastně, je to můj neoblíbenější film, co jsem kdy viděl na Disney Channelu. A že jsem jich viděl hodně. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Viděno náhodou během jednoho deštivého odpoledne. Rozhodně nelituji, Laura Marano je sympatická herečka a s Leigh-Allyn Baker tvořili bezva dvojku. Pobavily i i některé vtipy a také pár scének. Na snímek z produkce Disney milé překvapení. ()

Reklama

TomQ 

všechny recenze uživatele

Během prvních dvou minut jsem film málem vypnul, protože to nabíralo naprosto šílený směr. Zdálo se, že se jedná o klasický film pro před-teenagery ženského pohlaví o fintění, líčení, oblékání a ještě šíleným způsobem napojený na moderní internetovou dobu. Naštěstí jsem vydržel, protože zbytek filmu už vypadal jinak a i hlavní dívčí hrdinka se stala sympatickou. Hodnocení 4/5 dávám v rámci žánru, samozřejmě že v absolutním měřítku kinematrografie jako takové tohle není žádný klenot. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Buddy komedie ze středoškolského prostředí zaměřená pod dohledem Disney studia hlavně na dívčí diváky v celé své kráse a přitažlivosti. Vlastně se jedná o akční komedii pro teenagery, kde je v centru dění středoškolačka snažící se vyhrát volbu královny plesu a které se od samotného rána v ničem nedaří a o policistce se zase snažící najít drahokam. Ty dvě osud spojí a komediální jízda plná teenagerovského humoru, trapasů a hlášek může začít. Film plný elánu, energie a typické teenagerovské naivnosti. Film nemá hluchého místa. Neustále se něco děje a jedinou vteřinou nenudí. Od televizního Disneyho se to může zdát pro někoho podivné, ale je to tak. Tenhle film se prostě povedl. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama