Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naši planetu zasáhne meteorit a vyvolá katastrofu. Skupina lidí se přesouvá do podzemního bunkru. Po deseti letech jim zemětřesení zničí solární panely na povrchu, a tak jsou nuceni opustit svůj úkryt a poškozené panely opravit. Když už je skupina lidí na nepříznivém povrchu, vydávají se hledat potřebné věci a hlavně léky. Jsou však přepadeni podivnými tvory. Následně zjišťují, že se jedná o zmutované lidi. Začíná boj o přežití. Vyhrají lidé nebo mutanti? (Terva)

(více)

Recenze (13)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu není moc dobré. Je tady všechno, co na moderním béčku nesnáším - příšerné efekty, naprosto nulová snaha o vykreslení postav, alespoň trochu by to fakt nevadilo, a případě, který je nudný. Prostředí je tady zajímavé a sem tam nějaká postava tím, jak vypadá, ale to je opravdu všechno. Konec je stupidní, i když i to je pro moderní béčko celkem klasické. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Další levná nudná na koleně zplácaná sračka. Koukal jsem na to jenom kvůli Kimovi za něj dám aspoň 5% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Byl jsem velmi překvapen. Ačkoliv je to celkem amatérsky natočené, ale hlavní postavy jsou hodně věrohodné. Nepřehrávají, nezmatkují, zbytečně neječí a snaží se prostě jednat. CITÁT - Střílej! To byla moje učitelka ze školky............ Mutanti se celkem povedli, herecké obsazení je příjemné, hlavně to holčičí, kamera normal. Hudební doprovod je strašný a chvilkama až příšerný. Ale jako dobrodružný příběh jsem si to celkem užíval. Jen dodám: Hudba - Mitch Lee, Kamera - Neil Cervin a scénář - Matthew Campagna. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Vyplašená Bunkr vs. Mutanti verze na dávno videné TV noviny. Final escape sa síce pokoušel o pozornost , ale marně. Vybublaná blbinka sice jo, ale odpad nie. Ten je na inom šrotovisku. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v kanadské provincii Alberta v lokalitách Calgary a Strathmore. (Terva)

Reklama

Reklama