Reklama

Reklama

Vrah mého manžela

(TV film)
  • USA Fatal Acquittal
Trailer

Obsahy(1)

Cassidy Millerová byla obviněna z vraždy svého muže Lukea. Po dvou letech ji soud shledal nevinnou a ona se tak vrací do normálního života, ale ten jí ztěžují lidé z okolí, kteří ji považují za vražedkyni. Cassidy měla s Lukem dceru, která žije u svého strýce Scotta. Ten věří, že je Cassidy nevinná, Lucy si tím ale jistá není. Cassidy pronásleduje také reportérka Nora, která ji označuje za černou vdovu. Cassidy nevěří, že její muž spáchal sebevraždu, a pátrá po skutečném vrahovi. Začne u údajné milenky svého muže, ale Jasmína se jí přizná k tomu, že s Lukem nikdy nic neměla. Cassidy se pokouší s Jasmínou mluvit, ale ona se někoho bojí. Nakonec je Jasmína zavražděna. Cassidy podezírá Grega, kterého prý její muž okradl o peníze, a myslí si, že Greg zabil i jejího muže. Podaří se jí nasbírat důkazy proti Gregovi, který je následně zatčen. Cassidy se Scottem slaví a oba se domnívají, že Greg bude souzen i za Lukeovu vraždu. Během večera ale zjistí, že Scott má u sebe Lukeův mobil, který se při vraždě ztratil... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Tohle smrdělo kvalitním televizním umem jako tradiční ruský zájezd. Do partičky k Muldoonovi a Richardsové ještě chyběl Casper třeba v roli kadeřníka. Denise se tvářila, že se pro tu roli narodila (ale doufám, že ta se narodila pro Hvězdnou pěchotu a pak se měla na herectví vykašlat). Lidi ušetřím vám čas, přečtěte si obsah k filmu nahoře. Děj je podrobně popsán asi po 60.minutu z 85 min. a pak se můžete dodívat. Nic více než v tom textu tam není. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

(SPOILER) Tohle mě zajímalo. A ty scény před koncem, kde muž vysvětluje a chce hodit zločiny na tu ženu, mě vyvolávaly nervy, jak někdo může mít zničený život. Ta část, jak přišla dcera a obviňovala tu ženu a pak těsně potom muže, je takové to vrcholení, kde čekáme smutný konec, ale nakonec je dobrý. ()

Reklama

John80 

všechny recenze uživatele

Obvinená žena z vraždy manžela , následné vyšetrovanie z podozrenia vraždy a zistenie skutočnosti , slabší TV Thriller 2* ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama