Reklama

Reklama

Santa Claus

  • USA Santa Claws
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý Tom si přeje jediný dárek - malou kočičku. Dokáže Santa splnit jeho přání, když má alergii na kočky? (TV Barrandov)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (3)

samkko odpad!

všechny recenze uživatele

Co snímek s nejvíc cool názvem nabízí?: Seskupení těch nejlepších herců a jejich výkonů za posledních pár let. Výborné postavy, dialogy a scénář, který je promyšlený do posledního písmenka. Neuvěřitelné CGI efekty které vám vyrazí zrak. Naprosto nečekaný děj plný zvratů, komedie a s nepopsatelně brilantním koncem, který nemáte šanci čekat (ani inception nemá konec tak vznešený, nečekaný a epický). Film vám nabídne vše, co si vaše divácké srdce může jen přát. Logika a fyzika je zde na místě. Samozřejmě nesmím zapomenout vyzdvihnou neuvěřitelné pojetí Santa a koťátka.. Prostě originalita na levelu milión. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vánoční rodinný snímek z produkce studia Asylum. Kupodivu není natočen nejhůř a jako ryze televizní film zcela postačí, jen kdyby se nejednalo o tradiční mockbuster. Spousta motivů z různých filmů, jako např. ´Veselé vánoce, Santa Clausi´, a nechybí ani mluvící kočky. K vánoční televizní náladě a pohodě však skutečně postačí i když divácký um přinese jen těm, co neznají filmy, z nichž vybrané scény tu byly použity. ()

Reklama

NikiVai 

všechny recenze uživatele

U vánočních filmů mi vypíná mozek i mé kritické smýšlení, jinak si neumím vysvětlit, proč bych na takovou bejkárnu koukala až do konce. Miluju pohádku o Santovi. Ale alergický Santa, co ustavičně kýchá, prská na všechny strany a je každou chvíli skoro v komatu, to je docela psycho. No a tři mluvící koťata, co obstarají roznášení dárků místo Santy by mohla být roztomilost, ale tak nějak nebyla, působilo to spíš trapně. Naši hlavní hrdinové byli nesympatičtí, ač měli působit roztomile. No, všechno tu bylo špatně. Ale co už, jsou Vánoce a tak i tento film prošel přes mé síto a já to dokoukala až do konce. Jako v červenci by toto dostalo se zavřenýma očima jednu hvězdu, ale že je ten advent, tak dávám dvě :))) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama