Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Fukazawa Misaki je tou mladší sestrou, která přidělává starosti té starší Hazuki. Jsou úplně odlišné, žijí jinak i jejich pohled na svět se značně liší, ale pořád jsou to sestry, a tak mají jedna pro druhou pochopení a snaží si pomáhat. Misaki na delší dobu zmizela z dohledu rodiny, ale když se vrátila, nastěhovala se sestře do bytu a začala se jí plést do života, zatímco si řešila i své potíže – například těhotenství, o kterém nikomu neřekla. Hazuki je v moment, kdy do jejího života vpadne Misaki, šťastná, protože má přítele a schyluje se k žádosti o ruku. Jenomže... (Zíza)

(více)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Velmi se mi líbila postava Išihary Satomi, tedy alespoň zahraná byla velmi dobře a byla to také postava, se kterou jsem se nejvíc sžila. Na druhou stranu Macušita Nao má stále co dohánět, protože mi někdy její hraní přišlo opravdu otřesný – ačkoliv možná to bylo jen její postavou? Dívala jsem se na seriál, jak vycházel, proto si troufám říct, že pokud bych se na něj podívala najednou, zřejmě by mě tolik nebavil. Každopádně mi přišel zajímavý, tak nějak japonsky přirozený a svým způsobem velmi vstřícným k postavám. Není to náročné drama, ani komedie, ani děsná romantika, ale má to své kouzlo. Navíc Hirajama Hirojuki začíná být hercem, na kterého si budu v budoucnu více dávat pozor. (Nemluvě o tom, že jsem celou dobu nehorázně shippovala jeho postavu s postavou Išihary.) Obyčejný příběh dvou sester okořeněný trochou tvrdohlavosti a nedostatečné komunikace. Slabší 4*. Přeloženo. ()

Enthu 

všechny recenze uživatele

Nečeká-li člověk moc od tohoto seriálu, dokáže se u něj pěkně odreagovat. Od diváka se ani nečeká uvažování nad dějem. Spíše se celkově soustředí na to, aby se divák pobavil a byl i šokován, je-li to možné. Také se zde najdou i chvíle, které dokážou vytvořit na obličeji úsměv. Celkově mi přijde, že je to vhodné zhlédnout během líného odpoledne, kdy nemá člověk co na práci. ()

Reklama

Reklama