Reklama

Reklama

VOD (1)

Po bohatém strýčkovi má zdědit pořádný balík, ale má to háček: její milovaný manžel nesmí zůstat naživu. A to se bude muset nějak zařídit. (Netflix)

Recenze (6)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Úletová komedie s extravagantními módními výstřelky. Tempo je místy skutečně zběsilé. Michèle je ovšem nádherná v každém kostýmu a zpívá La Fille Qui Fait Tchic Ti Tchic. Ve své vzpomínkové knize si pochvaluje, jak tehdy předběhli dobu. Obrovské klobouky a mini šaty měl na svědomí Jean Barthet, kovové mini Paco Rabanne. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nelze Michèle Mercier upřít, že i v černé paruce je sexy (i když do Angeliky má hodně daleko) a že "neckářovský" Claude Rich by mohl být schopný komik. Jenomže docela slibný námět byl znásilněn filmařskou fušeřinou. Proč tu všechny ty opičky místo přímého směru vyprávění jsou, to opravdu nevím, ale i přes poměrně solidní dabing (Ćeské znění připravili: MIchal Pavlata, Helena Fridrichová, JIří Klem, Jan Přeučil, Vladimír Kudla, Ivo Kubečka, Pavel Šrom, Nina Divíšková, Jitka Sedláčková a další. Překlad Martha Baringová. Zvuk Jaroslav Novák. Produkce Filip Smola a Jana Mazačová. Dialogy a režie Michal Pavlík. Připravil Universal production. Vyrobila ČNTS NOVA, 1995.) se tomuhle prostě smát nedá. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bláznivá uletená komédia plná módnych výstrelkov, tak príznačných tej doby, rýchleho tempa a množstva náhodných mŕtvol. Napriek veľkému počtu hercov ( plejáda hercov známych z vedľajších úloh ) je príbeh jednoduchý až prostoduchý, ale dokáže pobaviť. Michèle Mercier sa po sérii o Angelike všemožne snažila dokázať, že jej nie sú cudzie ani komédie a vcelku sa jej to podarilo. Je šarmantná a ozaj sexi. Okrem množstva pitoreskných scén poteší aj hudba. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Lehce ujetá a místy zajímavě natočená komedie (hlavně ty vypravěčské vsuvky). Ale přes obrovsky slibný potenciál a spoustu pěkných nápadů je to překvapivě zoufale nezábavný film. Nedokážu posoudit, kde se stala chyba, jestli ve scénáři, režii nebo obsazení. Za sebe ale dodávám, že v Angelice polovinu hereckého umění Michèle Mercier dodal nepřekonatelný dabing Libuše Švormové, tady je ovšem zřetelné, že to nebyla kdovíjaká herečka. I když se snažila a co scéna, to jiný půvabný obleček. ()

Reklama

Reklama