Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedna dívka měla videokameru. Točila svůj život. Milovala jednoho kluka. Ale opustila ho kvůli jinému. Když se všechno zdálo být v pořádku, vrátila se k němu. Protože nejvíc ze všeho se bojí, že ztratí pocit zamilovanosti. (Doc Alliance Films)

Recenze (2)

Radko 

všechny recenze uživatele

Mladá dievčina dostala do ruky kameru, aby zaznamenala svoje randenia. Predáva v obchode. S niekým chodí, ale ten ju nudí a tak cez inzerát vyberie číslo 2. V tvári je ešte jednoduchší než číslo 1. No je to novinka. Začnú si teda. Po čase dievčina skonštatuje, že ten jej nový je taký furt ospalý a pripomína robota čo len žere, sere, jebe a chrápe. A tak zrealizuje stratégiu návratu k číslu 1. Dokument je pomerne otvorený, no obrazovo podpriemerný a obsahovo vlastne tiež. Pretože čo už len môže podniknúť takýto námet a takto zvolený koncept? Len x -tú variáciu post-pubertiackeho vzťahového hľadania. Koho zaujíma špeciálne Rusko a jeho reálie, akými sú dobové pop hity, či pohľady do interiéru a skladu obchodu so zmiešaným tovarom, na výlety randiacich párov v mrazivom počasí a víkendové zaľúbenecko popíjacie autonoci tak hviezdičku k hodnoteniu, obdobne ako ja, iste rád pridá. Inak je sledovanie tohto dokumentu len stratou času. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Hrdinka je dětinská, manipulativní, rozmazlená a nabaluje si stále stejné typy. V Rusku se dívky vdávají o deset let dříve než u nás. Když ve 24 letech dostuduje, je již stará, jediná neprovdaná. ()

Reklama

Reklama