Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do osady Tuaregů přicházejí dva zubožení poutníci prosící o vodu. Nepsaný zákon těchto mírumilovných obyvatel pouště velí za každou cenu pocestnému pomoci a převzít nad ním ochranu. Za krátko do tábora vtrhávají vládní vojáci, kteří i přes odpor osadníků jednoho z poutníků popraví a druhého odvlečou. Předák Tuaregů Gacel Sayah (Mark Harmon) se, veden neochvějnými zásadami svých předků, vydává neznámého muže zachránit... Předlohou filmu byly romány, jejichž autorem je španělský spisovatel a filmař Albert Vázquez-Figueroa. (J.Connor)

(více)

Recenze (3)

marv. 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to v němčině ve starém mono dabingu. A nic moc. Možná nový dabing bude lepší ... Třeba bych hvězdičku přidal. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Ide o čistokrvný akčňák v štýle italo až deutschland, žiadne známky po dobrodružnu. Teda, ak neberieme do úvahy rýchloprechod cez púšť. Začiatok nemá nič společné so stredom filmu, a ten nemá skoro nič spoločné z jeho záverom. Také nesúrodé je to celé. Tuarég, ktorý vie silou vôle zastaviť svoje srdce a česť spomína snáď v každej svojej vete, až mu skoro budete nadržiavať. Akčné súboje neboli zlé, ale na ne som akosi v tomto filme nebol zvedavý. Hodnotenie: 50% ()

Reklama

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Enzo je prostě dobrej. Teda aspoň mezi svými amici. Harmon si na dovče v Rimini odskočil vystřihnout mix Sandokana a Ramba a já se celkem fajn pobavil. Tuareg ctí své zákony, nikoho zabít nechce, ale kdo chce kam, ten by to moh schytat i těžkým kulometem. Nenavazující scény, přehnaná akce (mohlo být víc), podivné postavy a surreal závěr, kterej tomu dá všemu na prdel. Jo a taky samozřejmě Riz Ortolani a vážné synťáky. U nás dostupné v rychlodabingu nahrané z německé RTL. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama