Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtvrťák Nobita Nobi se snaží žít trochu líp, aby se jeho oddaný kočičí robot Doraemon mohl vrátit domů do budoucnosti. (Netflix)

Recenze (6)

Marys 

všechny recenze uživatele

Pekná rozprávka, určite by sa mohla púšťať aj u nás. Doraemon ukázal hádam všetky vychytávky a aj keď sa na záver príbeh možno až príliš naťahoval, rád som si ho pustil. ()

Hyssi odpad!

všechny recenze uživatele

Budu upřímný... Viděl jsem 10 minut pak jsem to vypl, nemám moc toho říct, ale jedno říct můžu - totální píčovina :-) [0 %] ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvěle rozjeté, podivně zakončené. V té první půlce mi to překvapivě sedlo opravdu hodně, až na tu uječenost a přehnaně emotivní chování postav (ale to už je prostě Japonsko...), ale slibně se to vyvíjelo, vše v tom fungovalo tak jak mělo, příjemně se mi to sledovalo, bylo to takové správně ujeté jak jsem doufal a víc jsem od toho asi ani nepotřeboval. Jenže pak jako by tvůrci moc nevěděli kam to vést, tak vše dost překombinovali a divné změny v charakterech postav Třeba je tam takový tlustý kluk, který Nobitu zpočátku lehce šikanuje a pak se s ním skamarádí (a podle všeho jim to vydrží i v dospělosti), jenže ke konci ho zase zničehonic šikanuje. U Nobity zas člověk čeká, že na konci nějak víc dospěje, ale ono k tomu jaksi moc nedojde. A je to škoda, že to v té druhé polovině tak upadlo, protože jinak mi to celou dobu bylo sympatické a Doraemon byl dost zajímavou postavou s ještě zajímavějšími vynálezy. A ačkoli to na čtvrtou hvězdu u mě není, stejně u mě kladné dojmy převažují nad těmi zápornými, takže nemám problém dát aspoň silné tři a pokud se na to někdy podívám znova, třeba přehodnotím. Silné 3* ()

Forrestovi 

všechny recenze uživatele

Mně to úplně nesedlo. Japonské ztvárnění šíleně emotivního chování postav v animáku je pro mě stejně nepříjemné jako přejíždění nehty po tabuli. Grrr. Navíc hlavní hrdina Nobitu je, jak to jen říct slušně...., silně nesympatický. Neuvěřitelná mi také přišla dějová linie, ve které (SPOJLER!!!) Nobitu opravdu získá svoji vysněnou lásku - taková holka by musela být úplně blbá (což ona dle děje není, spíš naopak), aby dávala tolik šancí takovému "-píp-". Nicméně dětem (6 let a 8 let) se to líbilo, dceři o chlup víc než synovi, který utrousil poznámku, že se mu vůbec nelíbil děj "s tou holkou", nejlepší prý byl Doraemone :-) Hodnotím dvěma hvězdami jako průměr mého hodnocení (odpad) a hodnocení dětí. ()

Galerie (75)

Reklama

Reklama