Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Energická manželka vyslala svého ušlápnutého chotě do lázeňského střediska, aby dohlédl na hýřivého synovce, ale všechno nakonec dopadne jinak. Nebožák se i se svým přítelem ocitne v nástrahách hříchu, zde zosobněného svůdnou zpěvačkou. Rádoby pikantní komedie dokládá, jak v meziválečném období vyhlížela pikantní podívaná, plná nedorozumění a dvojznačných zápletek. Prostředí Mariánských Lázní se tu stává zosobněním blahobytné bezstarostnosti - ovšem jen pro ty, kdo na to mají. Každopádně za peníze, jak se ukazuje, lze koupit opravdu všechno, i diskrétní mlčenlivost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní film ze začátku 30. let. Skvělé obsazení, divoká hudba, nestydatá zápletka, delikátní bary, úžasná auta. Geniálnímu feelingu dokonalé doby nechybí nic. Ossi Olgy Augustové je další báječnou mondénou výtečné herečky, Eva Mary Grossové je nádherná nejen v páru se zpěvným Frankem Arna Veleckého. Děj graduje stejně peprně, jako se rodina Nožičkových nestíhá divit nekončícímu počtu Roudenských. Tleskám. ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Pištěka a Šlemrovou mám moc ráda. Tady si zahrály podle nesourodého scénáře pod ne příliš zdařilým režijním vedení. ()

Nalimator 

všechny recenze uživatele

Zapomenutá perla. Spousta vtipných hlášek, komických výstupu, zejména obě mladé herečky a Pištěk to dáváji skvele. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Absurdní manželská fraška na téma lež plodí další lež. Frivolní atmosféra, kombinovaná nevěra a rozdováděné dobové hvězdičky z kabaretů a operetních scén. Dnes již spíše ke shovívavému pousmání. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo se i v Praze a na Máchově jezeře. (M.B)
  • Filmovanie prebiehalo v obci Staré Splavy. (dyfur)

Reklama

Reklama