Reklama

Reklama

Júša Jošihiko to akurei no kagi

(seriál)
  • Japonsko 勇者ヨシヒコと悪霊の鍵 (více)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Upřímně druhá série se mi líbila o něco víc než ta první. Ačkoliv všichni byli stejní a v podstatě se to řídilo obdobnou strukturou jako u první série, konec byl o něco lepší a nevyšuměl tak divně do ztracena, ačkoliv i zde kvalita posledního dílu je o dost níž než u dílů předchozích (u první série bylo celkově slabé celé dějství „v našem světě“). Nejvíc jsem se asi pobavila, když zazněla parodie na Beach Boys, protože přece jen je to můj srdcový seriál. Takže jednoduché doporučení - komu se líbila první série, nebude z této určitě zklamán. Přeloženo. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Hodnotím stejně jako první sérii. Pokud se někomu líbil první sériál, tohle se bude líbit taky, protože to neztratilo nic ze své nízkorozpočtovosti. Holt je vidět, na co byla vynaložena velká část rozpočtu - na opening :D ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem po první sérii nevěřil, že by mohla vzniknout druhá, přece jen je to dost ujetá sranda která spoustě lidí nic neříká. Ale kupodivu druhá série vznikla - a je úplně stejná jako ta první. Yuusha je hrdina na baterky, parta jeho společníků (především kouzelník) by v žádném jiném univerzu nepřežila ani odchod z první vesnice, a nepřátelé? Modrá kartonová cibule je příklad jednoho z těch "trikově" náročnějších. Ale zároveň ta absurdita baví, příběh se zbytečně neloudá a v každém díle je čemu se smát. ()

Reklama

Reklama