Reklama

Reklama

Polda

(studentský film)
Trailer

Obsahy(1)

Nikdy není pozdě na nový začátek. Každý má možnost jít za svým snem, i mladý strážník městské policie, který si vždycky přál být rázným detektivem chytajícím nebezpečné zločince. Stačí jen chtít a počkat si na správnou příležitost. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl na kladenské Klapce a přestože nevyhrál, jako jediný na mě zapůsobil dojmem něčeho, čemu k regulérnímu filmu, na který byste si zašli do kina, chybí jen delší stopáž (a nic jiného). Dokážu si představit, že bych tomuto režisérovi svěřil nějakou českou každodenní detektivku, co jsou aktuálně v televizi. ()

Reklama

anti.rybka 

všechny recenze uživatele

Opět nepochopím hodnocení některých slovem odpad. Co je pak pro vás takový film jako Babovřesky? Myslím si, že studentské filmy, takhle povedené si zaslouží lepší hodnocení. Ano má chyby, právě proto, že je to studentský film a mladí filmaři se pořád učí, ale i přes několik chyb se jedná v studentském formátu o kvalitní a vydařený snímek. Lepší než řada českých celovečeráků. FAMO už dlouho ukazuje, že na rozdíl od FAMU, vychovává kvalitní filmaře. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Na český studentský materiál to je perfektní práce. U takových filmů je potřeba ocenit i ty základní věci, které u normálního filmu už považujeme za samozřejmost. A tady funguje všechno- vhodná hudba do každé scény, fungující kamera, grafika, tvoření napětí. Jasně, příběh je trochu přitažený za vlasy, ale k těmhle filmečkům je potřeba přistupovat trochu s rezervou. Tak třeba si i Petr Pekař začne plnit svůj filmový sen. Palec nahoru. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Začátek to mělo naprosto úžasný, ale po něm moje nadšení částečně odpadlo. I tak je to ale povedené, na studentský film. Má to příběh. jen jsem teda čekal nějakou větší pointu, ale zase to říká co chce (i když je to taková klasická motivační věta "Jděte si za svým snem.") a po filmařské stránce to taky není špatné, dokonce to i trochu pracuje s mizanscénou. Sice to celkově na víc, jak lepší 3* nevidím, ale i tak je to povedený studentský film. A to musím ocenit obzvlášť po tom, co jsem viděl Noc filmových nadějí. Takže, lepší 3* ()

Reklama

Reklama