Reklama

Reklama

Polda

(studentský film)
Trailer

Obsahy(1)

Nikdy není pozdě na nový začátek. Každý má možnost jít za svým snem, i mladý strážník městské policie, který si vždycky přál být rázným detektivem chytajícím nebezpečné zločince. Stačí jen chtít a počkat si na správnou příležitost. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

sochoking 

všechny recenze uživatele

By ma zaujímalo, kde sa stala chyba? Vonku ani stopa po daždi, ale chlap zanechával stopy, akoby sa práve vrátil z Woodstocku...P.S. Pane Kavane, behanie vám moc nejde, ale za to záverečné pohodové ikkyo vám to odpustím ;-) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Začátek to mělo naprosto úžasný, ale po něm moje nadšení částečně odpadlo. I tak je to ale povedené, na studentský film. Má to příběh. jen jsem teda čekal nějakou větší pointu, ale zase to říká co chce (i když je to taková klasická motivační věta "Jděte si za svým snem.") a po filmařské stránce to taky není špatné, dokonce to i trochu pracuje s mizanscénou. Sice to celkově na víc, jak lepší 3* nevidím, ale i tak je to povedený studentský film. A to musím ocenit obzvlášť po tom, co jsem viděl Noc filmových nadějí. Takže, lepší 3* ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Vizuálne nápaditý študentský film o mestskom policajtovi, ktorý disponuje detektívnym talentom a rozhodne sa splniť si svoj sen a stať sa vyšetrovateľom. Hlavný protagonista svoju postavu zahral obstojne a film celkovo pôsobí svižne. Dobrá práca. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Na český studentský materiál to je perfektní práce. U takových filmů je potřeba ocenit i ty základní věci, které u normálního filmu už považujeme za samozřejmost. A tady funguje všechno- vhodná hudba do každé scény, fungující kamera, grafika, tvoření napětí. Jasně, příběh je trochu přitažený za vlasy, ale k těmhle filmečkům je potřeba přistupovat trochu s rezervou. Tak třeba si i Petr Pekař začne plnit svůj filmový sen. Palec nahoru. ()

Amper01 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tenhle krátký a jednoduchý počin mi přišel neuvěřitelně profesionální. Příběh možná trochu naivní, ale zpracování mě opravdu dostalo. Klobouk dolů, hoši! ()

defusiq 

všechny recenze uživatele

Ano, jak už bylo zmíněno pár chyb by se našlo, ale i tak musím konstatovat, že jako studentský film u mne naprosto zabodoval, dávám 4* a těším se na další díla. Daleko raději se podívám na povedený a krátký studentský film, než celovečerní americký rádoby profesionální dílo. Díky :) ()

anti.rybka 

všechny recenze uživatele

Opět nepochopím hodnocení některých slovem odpad. Co je pak pro vás takový film jako Babovřesky? Myslím si, že studentské filmy, takhle povedené si zaslouží lepší hodnocení. Ano má chyby, právě proto, že je to studentský film a mladí filmaři se pořád učí, ale i přes několik chyb se jedná v studentském formátu o kvalitní a vydařený snímek. Lepší než řada českých celovečeráků. FAMO už dlouho ukazuje, že na rozdíl od FAMU, vychovává kvalitní filmaře. ()

Aquaponik 

všechny recenze uživatele

Pár chyb by se ve filmu našlo, ale na mě tenhle film působil rozhodně lépe, než Kriminálka Anděl. Herecké obsazení bylo slušné a celkově film zaujal, rozhodně ne ale natolik, abych si ho pouštěl po druhý. ()

allthistime 

všechny recenze uživatele

Od Bludičky se mi nestalo, aby mě studentský snímek totálně přibil na "víteco" a já koukala jak zhypnotizovaná. Skvělý scénář, režie, kamera, zvuk, casting i hudba. Takhle by měl vypadat každý absolventský film. ()

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl na kladenské Klapce a přestože nevyhrál, jako jediný na mě zapůsobil dojmem něčeho, čemu k regulérnímu filmu, na který byste si zašli do kina, chybí jen delší stopáž (a nic jiného). Dokážu si představit, že bych tomuto režisérovi svěřil nějakou českou každodenní detektivku, co jsou aktuálně v televizi. ()

Reklama

Reklama