Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 1

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Diskuze

stanod

stanod (hodnocení, recenze)

Neviem ci som to prespal ale nevsimli ste si niekto kam sa podel ten pes?

Japam

Japam (hodnocení, recenze)

Neskutečná pitomost, debilní scénář, blbě natočený, k uzoufání a k nasrání. Bobuli dávám jednu hvězdu za celoživotní filmový "zásluhy". Takže VPZ - Viděl sem, Přežil sem, snad Zapomenu.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Dobrej dramatickej filmek - sledoval jsem to celý bez hnutí - vzdáleně mi to připomínalo Únos s Kurtem Russelem ... 

*CARNIFEX*

*CARNIFEX* (hodnocení, recenze)

WeeLass

Zrejme z obáv, že by z toho dna padla stánka ... Lebo toto je viac než zlé. Jedna "jagavá" za tragickú smrť policajta na motorke, ktorý si to vzhľadom k tragickej kvalite filmu, vôbec ale vôbec nezaslúžil ...

Wancohoff

Wancohoff (hodnocení, recenze)

sice sa tam stale daco deje, ale na to co sa deje sa tazko pozera...  Halle  sa za volantom rozprava sama so sebou, pripadne s bohom, pusti volant a natahuje ruky ako zombie... (nie raz !)  a kamera je  bud v aute na jej ksicht alebo na auto z dialky kde ani nevidno ci je v aute ona... podla mna slabe , a teda na urovni the Call...

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama