Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 3

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (198)

verbal 

všechny recenze uživatele

Bobule je e-miminovsky odpudivý typ správňacké hysterické matky, jež by svého rádoby lozkokošňouškého malého negra nejraději veřejně ulavjuovala xmrti. Což ale evidentně nemusí být vždy na škodu. Pokud jí na její mohutně poslintanou a přehnaně vyobjímanou obsesi někdo sáhne, změní se v rozzuřenou barakundu a komando dojnici, transformuje jindy sračkovitý a zoufale poruchový rodinný minivan od Chrajzleru v nezničitelný tank s doživotní zárukou mobility a bezednou nádrží, přičemž pouze za pomoci kompulzivního mateřského pudu vyhladí mezinárodní gang překupníků s rozmazlenými potraty. Jednoduchá až hloupá kravinka, která však od samého začátku kulantně odsejpá, a pokud člověk vypne indikátor nepravděpodobných kokotin, docela se i zabaví a nestihne moc zlobit. Zvláštní poklonu si rozhodně zaslouží Bobulin balzamovač, který pomalu plesnivějící padesátku napustil formaldehydem tak dokonale, že vypadá na pětatřicet, a než by jí jeden zkontroloval občanku nebo hrábnul na rybu, klidně by se po ní i gerontofilně sápal. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Hally Ralley nedávala pozor na svého fakana, až se ji to vymstilo. Uneslo ho totiž podivné stvoření, které vypadá jako Jabba Hutt s parukou. Tak rychle nastartuje své auto a zrychluje z 20 na 60(mílí, samozřejmně) a tváří se při tom jako by ji řezali nohu. A pak začíná Rychle a Zběsile(Pomaleji a Nudněji), klidně by mohla vystřídat třeba Vin Diesela, hlavně se svou hláškou: "Vybral sis špatné dítě!" . Celkem jsem se zasmál tomu dialogu: "911, jaký je váš problém?" "Potřebuji pomoc!" Vážně, já si myslel, že si chce objednat pizzu. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Uf, no to nebolo nič! Silný a napínavý príbeh, ktorý sa dá len ťažko pozerať (veď malý Karl by mohol byť aj náš dieťa). Po únosu sa príbeh „zastaví“ iba na asi 4 minúty. Inak vždy sme v pohybe a pozornosť diváka neklesá. Naopak, postupom času sa zvyšuje. Autonaháňačka dobre zvládnutá. Najviac tu zaskvela H. Berry. Jej hra je tak pravdivá, aká len môže byť. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Filmek určitě připomínající thrillery z doby 90tých let (vystřihnu třeba Únos...), ovšem opravdu jen připomínající! Halle Berry mám rád a o to víc mě mrzí, že točí poslední dobou total propadáky! Kidnap kazí hlavně děs scénář, kdy jsou postavy vykreslený především jako tupci a jejich nepochopitelný chování dovádí člověka k šílenství! Jestli mě právě tohle sralo v Tísňové lince, tak tady dvojnásob! 45% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Louisianské white trash duo, co má dohromady 5 zubů a jednu červenou kšiltovku, evidentně netuší, že se nemá vstupovat mezi Mámu Nazgûla a jeho kudrnatou kořist! Hale Berry, kterou tvůrci přepínají ovladačem do pozic vyděšená a nasraná a k tomu ji vybavili samomluvou, abychom s jistotou pochopili, co si zrovna myslí, se opravdu snaží. Dokonce se během té náročné honičky párkrát staví v autoklempířství, nenápadně odmontuje vystřelené airbagy či udělá kus práce za opravdové detektivy Harta s Cohlem! Prostě ten typ mámy, co zastaví holýma rukama odbržděný náklaďák. A Prieto, bezradně civící do scénáře, jí do toho hází vidle.. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)
  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama