Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cathy s Christhopherem žijí klidným životem, vychovávají dva syny a nikdo netuší, že manželé jsou vlastně bratr se sestrou. Vše se změní, když se do sousedství nastěhuje jejich matka, která své děti držela tři roky zamčené v podkroví... Cathy a Christopher vyrůstali jako bratr a sestra, ještě se dvěma dalšími sourozenci, zavření v podkroví, kde je držela pod zámkem jejich babička a posléze i matka Corrine. Dnes je z Christophera doktor Sheffield a z Cathy učitelka baletu paní Sheffieldová. I když se oba sourozenci snažili žít obyčejným životem, jejich vroucná vzájemná láska, která vzplanula v zajetí, je přemohla a nyní žijí jako manžel a manželka. Cathy s Christopherem vychovávají dva syny. Prvním je Jory Marquet, kterého Cathy počala v době, kdy se snažila žít bez Christophera, ale Joryho otec zemřel, dřív než se Jory narodil. Druhým synem je Bart Sheffield, který se narodil z pomsty, neboť Cathy svedla manžela své matky Corrine, aby se jí za vše pomstila. Po pomstě skončila Corrine v ústavu a Christopher s Cathy se odstěhovali do jiného státu, kde začali vystupovat jako manželé. Celá rodina Sheffieldů si žije poklidným životem, dokud se do sousedství nenastěhuje nová nájemnice, kterou je matka Cathy a Christophera, Corrine Foxworthová. Corrine rychle zmanipuluje svého vnuka Barta, prozradí mu i to, že jeho rodiče jsou bratr se sestrou, a její sluha John Amos, který celá léta sloužil Corrininu otci Malcolmovi, rád Bartovi říká znepokojivé informace.

Bart se začne chovat k rodičům nenávistně, dokonce se pokusí utopit malou Cindy, která je sirotek a Christopher s Cathy se jí ujali. Když Bart vykřikuje na rodiče, že bratr nesmí milovat sestru, ani jeden nechápe, jak se Bart mohl o jejich tajemství dozvědět. Bart předává v náznacích informace Jorymu, a ten se nakonec také vydá za Corrine, kde se dozví pravdu o rodičích. Jory je v šoku, nemluví s Christopherem hezky a nakonec mu řekne o babičce Corrine, bydlící v sousedství. Christopher za Corrine jde a chce, aby se odstěhovala, ale Cathy o Corrine nic neřekne. Cathy se potká s Corrine až v momentě, kdy v sousedním domě hledá Barta, který utekl. Nikdo z nich netuší, že s Bartem nejvíce manipuloval sluha John Amos, který Cathy i Corrine omráčí a odtáhne do stodoly, kterou zapálí. Christopher přiběhne včas, aby z hořící stodoly vynesl Cathy, a Bartovi zachrání život Corrine, když probodne Johna Amose, který bránil Bartovi v útěku. Corrine ve stodole uhoří, ale život Cathy s Christopherem začne být zase šťastnější, neboť se Jory smířil s jejich tajemstvím a má své rodiče stále rád. Bart zase s rodinou normálně komunikuje a chodí na terapie, ale ... (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že tento díl mi zatím přišel asi nejlepší. První byl díky svému tématu značně znepokojivý, ale zejména kvůli toporným dětským hercům a pozdější nudě ze sebe nevymačkal to, co mohl. V druhém se naopak stalo asi tak o milion věcí víc, než v prvním, ale nic z toho nedokázal režisér pořádně uchopit a tak v podstatě zaujal jen závěr. Tento díl se malinko vrací k tomu prvnímu, zvláště v tom, že se v podstatě odehrává celý ve dvou sousedících domech a není zde mnoho herců. S postavou sluhy a změně nejmladšího syna se z toho navíc stává celkem slušný thriller, což je u této série též poprvé. Navíc herečtí představitelé jsou tu asi nejlepší a já nakonec musím jít o hvězdičku výš, než jsem původně chtěl, protože jsme u toho byl, zpětně řečeno, celkem přibitý a je to zkrátka dle mého mínění lepší než předešlé filmy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokračování snímku "Petals on the Wind", které se odehrává po letech. Má to podobnou poetiku a je to pořád telenovela s nějakými těmi temnějšími prvky, které jsou skoro až nadpřirozené, ale vycházejí jen z lidské psychiky a strachu. Už to začíná být maličko ohrané a neukončenost dění tenhle snímek ještě snižuje. ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Natáhle pokračování už tak natáhlého Flowers in the Attic, nicméně mě to baví už jen proto, že jsem si oblíbila dvě hlavní postavy a zajímá mě, jak se vždy se vším poperou. Taková smůla nemůže potkat snad nikoho. Cathy je i po letech pořád kvalitní MILFka a Chris vypadá jako pornoherec v důchodu. Heather Graham se stařeckým účesem, přesto hodně zajímavé okořenění, bez kterého by film neměl vůbec žádnou ostřejší chut a bylo by to v podstatě jen rodinné drama o rodině s hodně švihlým, fanatickým synkem(což je vlastně díl, který nesleduje po tomto). Pořád je to psycho, ale je to taky pořád telenovela. Dívám se už jen proto, že první díl byl knižně unikátní dílo, druhý jen takový sequel a zbytek spíše drsnější telenovela. A plus dávám i za neskutečně roztomilou, malinkou Cindy. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama