Reklama

Reklama

The Swedish Moment

(festivalový název)
  • Finsko Ruotsalainen hetki (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kari Lampikallio, populární zpěvák obletovaný ženami, má během cesty na dovolenou jen pár problémů - tělo v kufru a svou žárlivou psychopatickou manželku Sonju. Svolá své staré přátele z kapely, aby mu pomohli, ale ti se zajímají jen o to, aby Kariho život proměnili v ještě větší peklo. (Severská filmová zima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

LucillaP 

všechny recenze uživatele

Černá komedie, kde absurdní momenty gradují až do naprosto šíleného závěru. Opět jsem si potvrdila, že od finského filmu bych měla očekávat naprosto cokoli a i to cokoli je vlastně málo ujeté. Některé nápady byly dobré, některé scény řádně vypečené, ale nemůžu tomu odpustit ten zdlouhavý a nudný začátek a řadu hluchých míst. Naopak mě příjemně překvapila hudba (bez toho vizuálu a pokud si člověk nepřečetl text :-D). Na festival ideální film, ale doma bych si to znovu asi nepustila. (Viděno v rámci Severské filmové zimy 2016) ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

MINIKino kavárna, Ostrava, 15.2.2016: Lehce černá komedie s několika herci, kteří hrají hodně divné typy postav. Závěr je hodně černočerný. Ve filmu v podstatě hrají pouze 4 postavy (nebo vlastně 5 :)) kdy se dva "páry" potkají po dlouhých létech za scela (ne)obvyklé situace. Vyplouvají staré křivdy i radosti, ale jeden zásadní problém "zesilovač" stále leží v kufru auta. Nebo na poli? ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama