Reklama

Reklama

The Swedish Moment

(festivalový název)
  • Finsko Ruotsalainen hetki (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kari Lampikallio, populární zpěvák obletovaný ženami, má během cesty na dovolenou jen pár problémů - tělo v kufru a svou žárlivou psychopatickou manželku Sonju. Svolá své staré přátele z kapely, aby mu pomohli, ale ti se zajímají jen o to, aby Kariho život proměnili v ještě větší peklo. (Severská filmová zima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

MINIKino kavárna, Ostrava, 15.2.2016: Lehce černá komedie s několika herci, kteří hrají hodně divné typy postav. Závěr je hodně černočerný. Ve filmu v podstatě hrají pouze 4 postavy (nebo vlastně 5 :)) kdy se dva "páry" potkají po dlouhých létech za scela (ne)obvyklé situace. Vyplouvají staré křivdy i radosti, ale jeden zásadní problém "zesilovač" stále leží v kufru auta. Nebo na poli? ()

LucillaP 

všechny recenze uživatele

Černá komedie, kde absurdní momenty gradují až do naprosto šíleného závěru. Opět jsem si potvrdila, že od finského filmu bych měla očekávat naprosto cokoli a i to cokoli je vlastně málo ujeté. Některé nápady byly dobré, některé scény řádně vypečené, ale nemůžu tomu odpustit ten zdlouhavý a nudný začátek a řadu hluchých míst. Naopak mě příjemně překvapila hudba (bez toho vizuálu a pokud si člověk nepřečetl text :-D). Na festival ideální film, ale doma bych si to znovu asi nepustila. (Viděno v rámci Severské filmové zimy 2016) ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama