Reklama

Reklama

The Beatles: She Loves You

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
Velká Británie, 1963, 2 min

Obsahy(1)

Pieseň She Loves You vydala v roku 1963 anglická hudobná skupina The Beatles ako singel. Jej autormi sú basgitarista Paul McCartney a gitarista John Lennon. K tejto skladbe bol natočený aj jednoduchý čiernobiely videoklip, ktorý zachytáva členov kapely počas živého vystúpenia. (MM_Ramone)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"She loves you, yeah, yeah, yeah." Tak tohle JÉ JÉ JÉ je pro mne klasika nejklasikovatější. Klip samozřejmě není a ani nemůže být nic moc, ale John s Paulem podupávají i pějí naprosto perfektně, George je v refrénech spolehlivě podporuje a věčně vyřehtaný Ringo tomu dodává správný rytmus. Dívky přitom ječí nadšením, cosi připomínající kalhotky dokonce přiletí na pódium a já jsem tímto prastarým nářezem unesen stále stejně, jako když jsem ho kdysi slyšel poprvé. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Krátky úsek z tejto starej skladby použili členovia pražskej pub punkovej kapely Tři Sestry na svojom prvom oficiálnom štúdiovom albume ako intro ku ich piesni Metalice ("With a love like that. You know you should, be glad. Yeah yeah yeah, Yeah yeah yeah...") Tým pádom sa mi song "She Loves You" vryl do pamäti. Nepatrím však medzi nadšených obdivovateľov anglických The Beatles, ale rešpektujem ich ako kapelu, ktorá posunula rockovú hudbu o výrazný krok do predu. Ku piesni "She Loves You" natočili v roku 1963 jednoduchý videoklip, ktorý ich zachytáva pri živom vystúpení. *** ()

Reklama

Reklama