Reklama

Reklama

Interstellar: Nolan's Odyssey

(TV film)

Recenze (9)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

I přes to, že jde o klasickou poplácávačku po zádech dokáže jak navnadit na film, tak i zpětně přinést navíc něco k tomu zážitku. Praktické efekty, vyprávění o vzniku filmu a další věci (historka o kukuřici). Prostě fajn. Můj "nolanovský" ksicht, který nasadím v kině není otevřená huba, ale lehký úsměv, vždy když překonává sám sebe, zhmotňuje moje představy a mačká ze sebe maximum. Nolan si uznání zaslouží. Tohle je jeho zlatá éra, která možná končí, už brzy bude muset něco ze svého stylu změnit, aby dále překvapoval masy. Doufám, že mě nezklame. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Ničím nevyčnívající dokument o filmu Interstellar a rozhovory s herci/režisérem. Cílem je naladit ke sledování filmu. Osobně jsem tento dokument zhlédnul až po filmu a myslím, že to tak bylo lépe. Protože jak je řečeno hned na začátku - čím méně toho o filmu víte, tím lépe. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Christopher Nolan je člověk na svém místě a dokud budou mezi hollywoodskými režiséry lidé jako on, nemám obavu, že by se v záplavě fekálií nenašla kvalitní tvorba postavená na propracovaném scénáři a rozumném nakládání se zvláštními efekty. Jen by nemusel tolik spoléhat na přeexponovaného Zimmera. Pokud jde o tenhle dokument, člověk se nic zásadního nedozví, jako promo materiál je to ale ucházející. (1 053.) ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Průměrnej "dokument", kterej je mnohem víc o samotným Nolanovi, než o Interstellaru. Jsou tam vcelku zajímavý informace, ale je jich málo. Možná by tu neškodilo víc rozhovoru s Nolanem a rozhodně víc záběrů z natáčení. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Potěšilo mě, že tento krátký dokument nebyl jen o Interstellaru, ale o vývoji Nolanovy tvorby až k němu. O společných prvcích, o hře s časem, kterou na jeho filmech tak obdivuji, o preciznosti, kterou obdivuji rovněž. 4 hvězdy za dokument, 1 navíc dávám jako oddaný fanoušek a obdivovatel Chrisovy práce. ()

Thoughtless126 

všechny recenze uživatele

Tohle neni dokument, ale něco jako bulvár na úrovni. Necelá minuta záběru z natáčení, nebo něčeho navíc.. a ten kudrnáč, no hrůza. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Ono je to taký klasický "film o filme", s totálne nudným Alexom Zaneom (ten chlapec ma peknú tváričku podobnú Shia LaBeoufouvi, ale pýta sa vždy tie isté klišé otázky). Našťastie sa tu herci o málinko viac odviazali, odpovedali úprimne a došlo aj na režiséra a jeho ženu (ktorá mu ako vždy film zprodukovala). Vďaka bohu za tú úprimnosť, bolo cítiť, že Nolan a Interstellar je predsalen niečo "viac" ako bežná hollywoodska produkcia. A rovnako potešil krátky prierez doterajšou Nolanovou filmografiou. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Zaprvé tenhle dokument/povídačka s režisérem, herci a lidmi okolo filmu není jen o Interstellaru ale hodně i o Nolanových předchozích filmech a obecně jeho pohledu na vytváření filmů a za druhé je to více o poplácávání po zádech než faktech. I tak ale v jistých ohledech zajímavé a něco jsem si z toho odnesl. ()

Reklama

Reklama