Reklama

Reklama

Sushi z East Side

  • USA East Side Sushi
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Juana je latinskoamerická svobodná matka žijící v Oaklandu, která sní o tom, že se stane šéfkuchařkou v sushi restauraci i přes to, že je to pozice zastávaná výlučně japonskými muži. Juana je ale navzdory tomu odhodlaná dosáhnout svého snu. Tento snímek nám představuje Juanu, latinskoamerickou svobodnou matku z dělnické třídy. Juana získala za dlouhá léta práce v potravinářském průmyslu vskutku velmi rychlé ruce. Dokáže bleskově nakrájet a nasekat všechno, co jí přijde pod ruku, a to s neuvěřitelnou přesností. Poté, co roky pracovala v pojízdném stánku s ovocem, je zaměstnána jako pomocná síla v kuchyni místní japonské restaurace. Juana, která je fascinována jídlem, se naučí vyrábět hromady nejrůznějších druhů sushi vlastníma rukama. Nakonec se začne ucházet o pozici šéfkuchařky, kterou však nedostane, protože je příslušnicí "nesprávné" rasy a pohlaví. Juana se však navzdory tomu vydává na cestu sebepoznání, odhodlaná nenechat se při dosahování svých snů nikým zastavit. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

M4RT1NEK 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh po kterém vím, že jsem ještě nejedl kvalitní sushi a musím to napravit! V komentářích hodně zlého na herečku, nebyla zase tak škaredá, sic bych ji tipoval více na indku, než mexičanku, ale to je osobní pohled. Jinak je to další typický americký happy end. Ještě mi tam chyběla nějaká nešťastná láska (ale to už přeháním :-) )! ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Pokial varíte a máte radi sushi, tento film je pre vás. Pokial máte radi filmy, kde si šklbete kotlety lebo sa tam nič nedeje, je to pre vás. Inak ruky preč, aj paličky. ODPAD! ()

Reklama

yaneczech 

všechny recenze uživatele

První půle filmu připomíná průměrný studentský film, dokonce jsem ho podezříval, že oním opravdu je. Poměrně primitivní obrazové vyprávění dospívá k vrcholu prvoplánovitosti v momentě, kdy Juana voyersky kouká za výlohou sushi baru a mlsně se jakoby olízne, aby přeci ten tupý divák pochopil, že na to má chuť. Film je také z velké části vystavěn na stereotypech – otec je staromódní připrclík, který zná jen mexickou kuchyni a to je přece to nejlepší na světě. Samozřejmě až po stánku s ovocem, protože provozovat ušmudlanej stánek, kde prodáváte za dolar ušmudlanej igeliťák nakrájenýho ovoce je přece vrchol společenské prestiže. A když se bavíme o hlavní zápletce, je to vlastně parafráze na shaolinské filmy – v "chrámu" ji nechtějí, musí dělat podřadné práce a po zničujícím tréninku po večerech v soukromí jim to všem natře. A starý mačo, zaprděný japonský kápo ji nakonec pozve na skleničku a nechá ji sáhnout na svýho lososa. Ale jinak je to poměrně klidný a občas i zábavný film. Teda když od něj nic nečekáte. :) ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Škaredá herečka s knírem, v hlavní roli. Já si to ani nevšiml, protože je herečka hnusná už z dálky, ale ségra na mne zvolala, když Juanu líčili na tu soutěž sushi: "koukej, jakého má kníra!". Hold HD TV ukáže všechno :-) ()

pafka 

všechny recenze uživatele

MIle vypraveni o divce, ktera si sla za svym snem - byt kucharkou v japonske restauraci a byt v tom sakra dobra. A tim si taky zajistit rodinu a slusny prijem, coz se zkraje vubec nedari. Takovy klasicka sablona, ktera je televizne zfilmovana a bohuzel s herci, kteri jsou toporni jak vrba jiva v minus deseti. A tam to skripe spolecne s prachobycejnym scenarem. Mily film, ktery neurazi, ale nezanecha po hodinach zadne stopy ve vasi pameti. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama