Reklama

Reklama

Kabát: Šaman

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Česko, 1999, 4 min

Obsahy(1)

Pieseň Šaman je poslednou (štrnástou) skladbou zo šiesteho oficiálneho štúdiového albumu od českej kapely Kabát. Ich album nesúci názov "MegaHu" vyšiel sedemnásteho mája 1999 pod hlavičkou hudobného vydavateľstva Monitor-EMI. Videoklip, ktorý bol k tomuto songu natočený, zachytáva členov skupiny v čase príprav na živé vystúpenie i počas samotného koncertu. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Šaman" je poslednou (štrnástou) skladbou zo šiesteho oficiálneho štúdiového albumu od českej kapely Kabát. Album sa volá "MegaHu". Vyšiel sedemnásteho mája roku 1999 pod hlavičkou hudobného vydavateľstva Monitor-EMI. Videoklip, ktorý bol ku tomuto songu natočený zachytáva členov skupiny v čase príprav na živé výstúpenie a následne i počas samotného koncertu. Je to priemerne kvalitný hard rockový live klip. *** ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kamiony přifrčí, pódium se smontuje, zvuk se nastaví, hvězdy svlaží hrdlo lahváčem a jdou na to. Problém je to, že jim to trvá přibližně jednu a půl černobílou minutu, takže ve zbývající koncertní části klipu ze zimního stadionu města Tábora už pro mě nestihnou navodit tu správnou atmosféru. Je to škoda, protože zrovna Šaman by si rozhodně slušný klip zasloužil. ()

Zajímavosti (1)

  • Šaman je nejhranější píseň u desky „MegaHu“, kterou Kabáti vydali v roce 1999. Klip bodoval v tehdejší hitparádě Eso a sláva skupiny začala prudce stoupat. Prvního Slavíka získali v roce 2003. (rafix)

Reklama

Reklama