Reklama

Reklama

Kabát: Bára

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Česko, 2000, 3 min

Obsahy(1)

Pieseň Bára je v poradí ôsmou skladbou zo siedmeho oficiálneho štúdiového albumu od českej rockovej hudobnej skupiny Kabát. Album nesie názov "Go Satane Go". Vydali ho na jeseň v roku 2000, pod značkou Monitor-EMI. "Bára" zaznamenala u fanúšikov kapely značný úspech, a preto sa objavila i na výberovkách (Suma sumárum) a live albumoch (Po čertech velkej koncert, Corrida 2007, Banditi di Praga Turné 2011). Dodnes ju pravidelne hrávajú na svojich koncertoch. Oficiálny videoklip k tomuto songu je tiež iba záznamom ich živého vystúpenia. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Taky mám spoustu známejch pod zemí a mám hodně rád Báru. Ovšem tenhle klip mne zaujal jen tím, že do půli těla vysvlečený Vojtek ukázal svá tetování a pochlubil se tím, že při návštěvách posilovny břišní svalstvo okázale ignoruje. Nebyl to nijak zvlášť příjemný pohled a o nápaditosti klipu snad raději pomlčím, neboť jsem žádnou nezaregistroval. Přesto mám Báru rád, takže jí čtyři hvězdy posílám, i když pro tento čin marně hledám odůvodnění. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Bára" je v poradí ôsmou skladbou zo siedmeho oficiálneho štúdioveho albumu od českej rockovej hudobnej skupiny Kabát. Album nesie názov "Go satane go". Vydali ho na jeseň v roku 2000, pod značkou Monitor-EMI. "Bára" zaznamenala u fanúšikov kapely značný úspech a preto sa objavila i na výberovkách (Suma sumárum) a live albumoch (Po čertech velkej koncert, Corrida 2007, Banditi di Praga Turné 2011). Dodnes ju pravideľne hrávajú na svojich koncertoch. Oficiálny video klip ku tomuto songu je tiež vlastne len záznamom ich živého vystúpenia. *** ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkám chytlavé songy, jenž hned tak nepustí(spolu s Burlaky)a dělají čest svému žánru i po tolika letech. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím, kde se to tu vzalo, páč originál klip k této písni snad ani není, nebo o něm alespoň nevím. Každopádně song je víc než dobrý a nesmí chybět na žádném koncertu. 100% ()

Reklama

Reklama