Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francouzská policie aktivně hledá bývalého vojenského velitele Capra (Mario Adorf), který má některé důležité a citlivé informace o různých vládních úřednících. Najít Capra dostal za úkol inspektor Maury (Maurice Ronet). Ten spolupracuje s bývalým pobočníkem Capra, seržantem Donettim (Bruno Cremer). (Snorlax)

Recenze (3)

mac000 

všechny recenze uživatele

Zdiskreditovaný policejní inspektor dostane druhou šanci v podobě nebezpečného úkolu. Kvůli své neuvěřitelné podobnosti s poručíkem Reverem, se má za něj vydávat, aby proniknul do tábora v džungli, který patří jednomu vojákovi přátelícímu se s Reverem. Poté má Reverova přítele zavraždit. Film bez "klaďasů" a "záporáků" ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu vlastně není komu fandit. Potrhlý magor, který spotřebovává tuny citrónů a byl by schopen se s nimi snad i hygienicky zaopatřit po vykonání velké potřeby, prostě nemůže být kladnou postavou. Kyselou možná... Paroháč, kterého tlačí boty, vlastně neví, na které straně stojí. Takže zbývá jen Donetti v podání jako obvykle stoického Bruno Cremera. Jenže ten v tomto filmu nedostal patřičný prostor. Obávám se, že koprodukce s Německem snímku hodně ublížila. Netuším, proč se Němci vetřeli mezi tradiční partnery Francii a Itálii. Ale v dobách, kdy toto spojení generovalo výborná krimi dramata, se najednou objevilo něco, co poměrně připomíná současnou Hollywoodskou produkci. Nezbývá mi, než z toho obvinit Němce. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama