Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když začnou jejich pracovní místa ohrožovat samoobslužné pokladny, zaměstnanci obchodu Discount si tajně otevřou vlastní "alternativní supermarket" zásobený ukradenými produkty, které by jinak přišly na odpis. Na ponurém severním předměstí, kde mají všichni nepřetržitě nasazený zamračený výraz, se jediným z významných zaměstnavatelů zdá být Discount, středně velký obchod s levným zbožím, který každé ráno přitahuje davy nakupujících z dělnické třídy. Pokladní Gilles, Christiane, Emma a Alfred, jimž pevnou rukou šéfuje vystresovaná, věčně nezadaná Sofia, se ze všech sil snaží udržet si práci i navzdory neustálé hrozbě propouštění a drakonickým pravidlům obchodu týkajících se zákaznických služeb a přestávek na záchod odměřovaných stopkami. Když je Sofia nucena vlastními příšernými šéfy začít dávat vyhazovy, Gilles přesvědčí své kolegy ke zcela nečekanému způsobu pomsty – začnou krást z Discountu krabice s produkty, které prodávají ještě levněji ve své provizorní prodejně zřízené v Christianeině garáži. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Partu blbců chce vychcat s obchoďákem, protože je pracovně drtí. Každej, kdo v supermarketu pracoval, to zažil. Nedivím se tedy, že někoho ve Francii napadlo natočit podobnou komedii. Škoda ale, že to ani není moc legrace. Sem tam jo, ale spíš ne. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po dvoch filmoch venujucich sa postavam pracujucich v rychlom obcerstveni/potravinach mam pocit, ze tam pracuju az prilis jednoduchi ludia. Tentokrat ich sice nikto psychicky neterorizuje, ale len ich serie a prerieduje ich stav tak dlho, az im pretecu nervy a rozhodnu sa vedeniu pomstit. No a jedine, na co sa zmohnu, je kradnutie tovaru a nasledne predavanie vo vlastnom improvizovanom obchode. Cely cas som mal pocit, ze to tvorcovia podavaju ako spravnu vec. Okradat zle velke korporacie v ktorych zamestnanci maju na pauzu na zachod vymedzenych par sekund pomaly jak v base a pred odchodom vas prehladaju jak prasiveho zlodeja. Drsne podmienky, ale aj tam mi konanie postav nepripadalo spravne. Ale film je podany celkom zaujimavo a miestami vtipne. Nuda sa nedostavila. Niektore postavy su aj sympaticke, takze raz sa to da v pohode pozriet. Ale socialista, ktory by prerozdelil majetok bohatych chudobnym, zo mna asi nebude. 5/10. ()

Reklama

Reklama