Reklama

Reklama

V hodinovém pořadu vezme slavný dobrodruh a odborník na přežití šest celebrit do divočiny v nejodlehlejších oblastech USA i jinde na světě. Podniknou spolu 48hodinovou výpravu, na kterou se nezapomíná. Každá celebrita, herec Zac Efron, herec a režisér Ben Stiller, herec Channing Tatum, úspěšný hráč NFL Deion Sanders, herec Tom Arnold a moderátorka pořadu Today kanálu MSNBC Tamron Hallová, se ve vlastním dílu vydá s Gryllsem na jedinečnou výpravu. Zažijí drsnou přírodu v akcí nabitých a utužujících výpravách na šesti odlehlých místech. Každý z nich bude muset svou mysl a tělo napnout do krajnosti, aby mohl úspěšně dokončit tuto cestu, od seskoku padákem v pohoří Catskill, slézání útesů po laně v Utahu či potýkání se se silným větrem a prudkým deštěm ve Skotsku.

Hollywoodská hvězda Kate Winsletová se ve zcela nové sérii pořadu "V divočině s Bearem Gryllsem" vydá za největším dobrodružstvím svého života. Oskarová herečka se přidá k známému dobrodruhovi Bearovi a společně stráví 48 hodin v extrémních podmínkách překrásného pohoří Snowdonia. Uvidíte také další známé hvězdy včetně Kate Hudsonové, Jesse Tylera Fergusona, Michelle Rodriguezové a Eda Helmse. Neohrožení účastnící se postaví tváří v tvář svým největším nočním můrám v panamské džungli, na vrcholku italských Alp, ve Skalistých horách v Coloradu i ve skálách v Utahu. Na cestě neúprosnou divokou přírodou si budou muset poradit se vším od seskoku volným pádem po slaňování.

Celebrity jsou příliš zhýčkané a zvyklé na luxusní životní styl a na pětihvězdičkové hotely. Ale se survivalistou Bearem Gryllsem je tomu jinak! V této řadě si pobyt v divočině vyzkouší další slavné osobnosti, které se domnívají, že na to mají. V každé epizodě bere Bear další odvážnou celebritu hluboko do divočiny, kde dokonale prověří její dovednosti obstát ve vypjatých situacích. Od parašutismu až po slaňování budou celebrity včetně Josepha Gordona-Levitta, Keri Russell a Dona Cheadleho během 48hodinového dobrodružství čelit svým největším strachům. Budou zdolávat nebezpečný a zrádný terén drsných severních plání v Keni, vulkanických Kanárských ostrovů a strmé skály Pyrenejského poloostrova ve Španělsku. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (10)

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Bearovi verim, ze to iba nehra a je realne schopny prezit v divocine a skonzumovat cokolvek. To ze preziva s celebritou po boku je skvele ozivenie. Je mi jasne, ze maju scenar a prekazky, ktore prekonavaju nie su improvizovane,  ale aj tak to vobec nenudi.  Paci sa mi nenuteny pokec pri ohni s celebritou. ()

Sharlis odpad!

všechny recenze uživatele

Môžem napísať rovnaký komentár ako pri Wild Weekends. Absolútny odpad! So survivalom to nemá nič spoločné, toto je obyčajná reality show. Náučnú hodnotu to má nulovú, naopak pripadám si po zhliadnutí ešte viac sprostý. Bear sa akurát 45 minút prechádza s celebritou, ktorá rozpráva o svojom živote. V každej časti je segment, kde nastane prekážka, ktorú akože celebrita nevie zdolať, ale potom sa prekoná a zvládne to (napr. strach z výšok a podobne) pri tom hra samozrejme dramatická hudba na trojnásobnej hlasitosti. Potom nasleduje 5 minút motivačné okienko, kde mi Zac Efron rozpráva aký mal ťažký život a ako mu 2 dni s Gryllsom v mestskom parku otvorili nové rozhľady. Koncept je rovnaký ako Wild Weekends. 2 dni s celebritou, všetko pripravené scény, všetko očividne hrané, ďalšieho Beara Gryllsa už rozhodne sledovať nebudem, zmenil sa na acting bábku. Najviac ma zabili tie prestrihy a reklamy na Wallmart, kde mi Grylls hovorí, aby som si vo Walmarte kúpil nož na survival :-( Tak to dopadol... ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Spíše než dokument o přežití, jak jsme byly u BG zvyklý se jedná o marketingově dobře zmáknuté propagační Reality TV video na výrobky od Beara Grillse, kde je hlavním lákadlem přítomnost celebrit. Nejedná se o špatný odpočinkový seriál. ()

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

"Jacku, mám pocit, že letím" pronesla Kate Winslet při slaňování popředu na útesu ve Snowdonii a dole na ni čekal vysmátý Bear, kterej si pochutnal na žížalách. Celkem prdel vidět, jak si celosvětové hvězdy poraděj v divočině, ale neuškodilo by, kdyby ten prvek reality show šel trochu stranou, aspoň tedy neustálé vyjadřování svých pocitů. Jinak by mě zajímalo, jestli takovej chlap jako Bear Grylls udělal pro Kate překvápko v podobě pazourkového dilda obaleného v rybí kůži, spoutal ji spleteným lanem z trávy a pořádně ji na jejich kamenité lóži vystlané mechem zprznil. Kouknu ještě na jeden nebo dva díly. Slušný 3* ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Pořad nelze brát jako ostatní survival pořady. Spíš jako pozorování celebrity jak se vyrovnává se svým strachem a povídá o svém životě. Pro Beara je to spíš nudná vycházka s činnostmi, které už dělal několiksetkrát s celebritou, která se například nikdy neslaňovala, nejedla něco neobvyklého nebo se nepohybovala ve výškách. Je zajímavé sledovat, jak která slavná osobnost na překážky reaguje. Vidíte jejich dost možná přirozené já, které se jim daří v bezpečí různých talk show maskovat. Třeba Mardsen se chová jak malá holka, za to Kate Winslet byla super. Přeji si další řadu a další zajímavé osobnosti! ()

Galerie (119)

Reklama

Reklama