Reklama

Reklama

Superhrdinové: Batman do Ligy!

(TV film)
  • USA Lego DC Comics: Batman Be-Leaguered

Obsahy(1)

Za Batmanem jednoho dne přiletí Superman, aby jej pozval do nově vzniklého spolku superhrdinů, který se nazývá Justice League. Batman ale rád hraje sólo, a tak odmítne, nicméně nedlouho potom Superman záhadně zmizí, a tak se Temný rytíř musí spojit s ostatními členy Justice League, aby Muže z oceli našli. Postupně ale zmizí i ostatní členové týmu, a je tedy na Batmanovi, aby je všechny zachránil... (Elethber)

(více)

Recenze (12)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Batman je proste najväčší frajer, čo si budeme hovoriť a preto zaslúžene dostal svoj Lego animák. Srandy je tu kopec, je to krátke, svižne a úderne, netopier proste nepotrebuje parťakov. 80% - 4* ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Další LEGO filmeček a další porce LEGO zábavy. Musím říct, že těmhle LEGO filmům kratší stopáž sluší, protože se člověk nestačí nudit, navíc LEGO superhrdinové jsou o dost vtipnější než normálně. Jediná větší výtka, kde je sakra Green Lantern? Jinak hodnotím nasprůměrně 80 %. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

LEGo filmy se mi líbí jak ty delší (Everything is awsome), tak třeba tenhle kratší. Batmana láká Liga spravedlivých, aby se stal jedním z nich. Jenže Batman je zvyklý, že si všechno udělá sám (tahle scéna mě hodně pobavila), takže jejich nabídce říká NE v poušti, pod vodou i na vysokém mrakodrapu. Jak tohle dopadne...? LEGO jede a já se na jeho vlně ráda svezu. ()

SG-1 

všechny recenze uživatele

"Přirozeně si nemohl tušit, že mám na sobě své speciální super vyhřívané spodní prádlo." -Batman- ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Kratas, ktery je jako bonus na ceskem DVD "LEGO: Liga spravedlivych vs Bizarro" (2015) a je rek bych o chlup lepsi (a dejove tomuto snimku predchazi). V hl. roli je tu Batman, ktery celkem dobre cynicky hlaskuje a snazi se prijit na to, proc se ztraci ruzne artefakty spolu s padouchy a cleny JL, do ktere se ho vsichni snazi naverbovat. Zaporak byl pro me novinkou (i kdyz podobne jako Bizarro existuje od 50. let) a i kdyz stejne jako "Bizarro" je tento film spise pro mladsi divaky, prece jen forky nejsou tak trapne a bavil jsem se. (bonusem jsou i "nepovedene scenky", takze jako celek prima) ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Dobrá podívaná, na "sitcomovou" stopáž toho stihli dost. Batman to řeší bo "because I am Batman" (tahle hláška taky padla, ale v pozměněné formě) :-D. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Je to cílený spíš na děti. Ale není to úplně hloupý a do tý stopáže se toho vecpalo celkem dost, takže to ani nenudí 60% ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Uživatel jh666 mi mluví z duše. Je to krátká, zábavná, superhrdinská blbůstka z kostiček LEGO. Taky mi tam chyběl Green Lantern, ale jinak fajn kraťas na odreagování. Hodnocení: 72/100. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Proč ne? Jsou tam vtipné scénky, je to taková oddechovka, která zabere chvilku, je to Lego a plnou měrou je tam Batman. Ne vždy se vyplatí používat své superhrdinské schopnosti. ()

Reklama

Reklama