Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Woo-Jin se každé ráno probudí v jiném těle. Pokud stráví noc se ženou, musí každé ráno odejít dřív, než se ona probudí. Když v obchodě s nábytkem potká sympatickou Yi-Soo, zamiluje se. Počká na den, kdy vypadá dobře, a pozve ji na večeři. Rozhodne se, že s ní chce být stále. (Jirka_Šč)

Recenze (51)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jižní Korea má tyhle dramédie v malíku. Nemám sice tolik nakoukáno, ale a Moment to Remember je pecka, i když trošku delší než by bylo záhodno. Naproti tomu The Beauty Inside má všecko na správném místě a těch styčných bodů je zde poměrně dost. I zde se řeší zdánlivě nevyléčitelná nemoc (i když trošku v netradičním podání), a i zde se dojde k neuvěřitelnému rozhřešení, po kterém jsem zíral do obrazovky ještě celé závěrečné titulky. Ty nejlepší kousky se k člověku, co je aktivně vyhledává, dostanou a tohle rozhodně není krok vedle...9/10 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Možno tak prvá tretina bola na parádu, že som bol priam očarený z toho, aký originálny námet dokázali Kórejci zas vytiahnuť. Ale potom sa to akosi dostalo do romantickej slučky, ktorá svojvoľne pomaly ale isto udusila celý potenciál tohto sľubne vyzerajúceho "sci-fi" filmu. Od tej chvíle ako sa formuje romantická zápletka už to ide nepretržite dole vodou a napriek niekoľkým zlomom v deji to výrazne strácalo na atraktivite. Záverečná fáza plná sentimentu a klišé, ktorá silou mocou hrala na city, ma teda nijako nedojala. A napokon zo 4*, o ktorých som bol počas väčšiny filmu rozhodnutý, napokon padli na tri. Tým najlepším z celého filmu napokon zostala prvotná fáza prezentujúca ten skvelý námet s obrovskou dávkou potenciálu. Romantický sentiment tomu žiaľ neprospel... ()

Reklama

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Skrz na skrz procítěné, až sentimentální, krásné dílo nabyté emocemi a láskou. Velkou poklonu Hyo-joo Han za přesvědčivé a procítěné ztvárnění její role. Natáčení to pro ni muselo být vskutku zajímavé, jelikož přes stovku hereckých partnerů nemá herečka každý den. Pěkné romantické drama s krásným závěrem a posledním záběrem, který je dokonalou třešničkou tohoto dortu. Takové panorama je pouze u nás. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Sledovat The Beauty Inside je jako cestovat časem, do dob, kdy byla korejská kinematografie na úplném vrcholu svých sil. Jako před deseti lety jsem dostal ultimátní melodrama, červenou knihovnu pro všechny beznadějné romantiky, plochou a sotva vykreslenou krasavici, obvyklé dějové zákruty, vypilovanou vizuální stránku, exotická lokace... a přepálenou stopáž. Obdivuhodně zvládnutá premisa, zvláště v úvodu se scénárista/režisér zapotí, aby nenápadně odhalil, že ta nová tvář na plátně není zároveň novou postavou (a že si vystačí vlastně jenom se třemi). Pokud jste vždycky chtěli vidět nekomediální variaci "Na Hromnice o den více", neváhejte. 85 % ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Praha je všech světů ráj, ať žije.......na konci jsem se pomalu ztrácela, jak jsem hledala lokality po kterých jsem se xkrát procházela, ale to už byl konec jasný, tak jsem mohla klidně brouzdat po Malé Straně atd.. Originální, prima koukatelná fantasy romantická komedie, kde se mi to asi nejvíc líbilo s tím malým klučinou, co trochu přebral. A spoustu židlí, kde jsem jen mohla tiše a závistivě přihlížet, protože zrovna jednu emča potřebuje do svého pokoje a taky musí pohodlná, aby se mohla dívat pak na takové filmy jako byla třeba Vnitřní krása s hezkým soundtrackem. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • V roli Kim Woo-jina se vystřídalo 123 herců, mezi nimi jak ostřílení veteráni, tak především nespočet vycházejících hvězd korejské kinematografie a reprezentantů hallyu wave. (Zdroj: Filmasia)

Reklama

Reklama