Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Woo-Jin se každé ráno probudí v jiném těle. Pokud stráví noc se ženou, musí každé ráno odejít dřív, než se ona probudí. Když v obchodě s nábytkem potká sympatickou Yi-Soo, zamiluje se. Počká na den, kdy vypadá dobře, a pozve ji na večeři. Rozhodne se, že s ní chce být stále. (Jirka_Šč)

Recenze (51)

emma53 

všechny recenze uživatele

Praha je všech světů ráj, ať žije.......na konci jsem se pomalu ztrácela, jak jsem hledala lokality po kterých jsem se xkrát procházela, ale to už byl konec jasný, tak jsem mohla klidně brouzdat po Malé Straně atd.. Originální, prima koukatelná fantasy romantická komedie, kde se mi to asi nejvíc líbilo s tím malým klučinou, co trochu přebral. A spoustu židlí, kde jsem jen mohla tiše a závistivě přihlížet, protože zrovna jednu emča potřebuje do svého pokoje a taky musí pohodlná, aby se mohla dívat pak na takové filmy jako byla třeba Vnitřní krása s hezkým soundtrackem. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Pro mnohé divačky dopředu asi nejlepší film letošní Filmasie. Příjemně plynoucí romantika s originálním námětem, pro nepoučené překvapivou českou stopou a velice sympatickou hlavní hrdinkou. Krapet trpí rozvleklostí v druhé polovině a z Prahy pohříchu moc lokací neukáže, ale příznivce korejských melodramat jistě potěší. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Úroveň juhokórejských romantických filmov už na tom síce nie je až tak dobre, ako na začiatku tisícročia, ale aj tak sa vlastne každý rok objaví aspoň jeden prvotriedny, ktorý sa prakticky dokáže porovnávať aj s tými najlepšími a teraz sa ním jednoznačne stal Beauty inside. Síce viem, že ten hlavný nápad je len prevzatý, takže za originalitu to úplne chváliť nemôžem, ale to mi je vlastne úplne jedno, keďže už po úvodných minútach mi bolo jasné, že to bude vydarená záležitosť. Dejovo tu toho zase tak moc neprekvapí, ale v tomto prípade som aj celkom rád, že tvorcovia nemali v pláne moc experimentovať a tým prechádzať do iných žánrov, ale je to čistokrvná žánrová záležitosť prakticky tých najvyšších kvalít. Dej ma bavil od prvej do poslednej minúty, celý čas sa to nesie v perfektnej atmosfére, sadlo mi aj to pracovné prostredie navrhovania nábytku a postavy si ma získali okamžite, takže som im veľmi prial, aby im to vyšlo. Aj keď je samozrejme jasné, že pri takejto anomálii sa ten vzťah udržuje len ťažko, ale aspoň mi tie problémy prišli uveriteľné, žiadne zbytočné samoúčelnosti tu nie sú. A pár scén je skutočne skvelých, napríklad tá úplne záverečná, to bol perfektný nápad. Obsadeniu sa nedá nič vytknúť, hlavný hrdina sa tentoraz samozrejme nedá hodnotiť tak jednoducho, ale jeho postava je úplne ideálna a v podaní množstva hercov, medzi ktorými poteší aj viacero známych tvárí, ale väčšiu pozornosť si aj tak jednoznačne získa Han Hyo-Joo, ktorá je tu rovnako, ako aj v jej predchádzajúcich romantických filmoch jednoducho dokonalá. A ani vedľajšie postavy nesklamú. A réžii tu tiež nemám čo vytknúť, vizuálna stránka je bezchybná, lokácie sú bez problémov, pričom tých pár minút z Prahy to zaujímavo osvieži a aj emócie trochu fungujú, takže úplne ideálne. A tak plné hodnotenie síce nedávam, to som v rámci žánru dal len hŕstke filmom, ktoré ma úplne pohltili, čo sa pri Beauty inside až tak nestalo, ale inak ma vlastne vôbec nenapadá, čo by som tu mohol vytknúť, dej, postavy, vizuál, atmosféra, všetko je na vysokej úrovni. 79% ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Film se v kulisách NP Dřevotvar doslova prošeptá skrz padesátku herců, kteří vesměs netuší, co mají vlastně hrát. Na zajímavé využití fantasy elementu či něco symbolického zvysoka kašle. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jižní Korea má tyhle dramédie v malíku. Nemám sice tolik nakoukáno, ale a Moment to Remember je pecka, i když trošku delší než by bylo záhodno. Naproti tomu The Beauty Inside má všecko na správném místě a těch styčných bodů je zde poměrně dost. I zde se řeší zdánlivě nevyléčitelná nemoc (i když trošku v netradičním podání), a i zde se dojde k neuvěřitelnému rozhřešení, po kterém jsem zíral do obrazovky ještě celé závěrečné titulky. Ty nejlepší kousky se k člověku, co je aktivně vyhledává, dostanou a tohle rozhodně není krok vedle...9/10 ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Prva polovica je uzasna. Pekne pracuje so svojim paradnym nametom, dobre vytahuje temy a hlavnej "dvojici" to velmi spolu svedci. Potom to vsak strati tah a dokriva to k priserne sentimentalnej zalezitosti pre telenovelove divacky. Na konci som uz zadrziaval smiech. Ceske realie aj jazyk ale potesili. Vzhladom na prvu polovicu sa na 7/10 dostanem, ale je velka skoda premarnenej prilezitosti. Konecne chapem preco Fincher natocil Benjamina Buttina tak ako natocil. ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené romantické drama, které obzvlášt těží ze své zajímavé premisy. Praha na závěr je už jen třešnička. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Výborná krásna príjemná romantická vec. S neuveriteľnou herečkou v hlavnej úlohe a s radom pre mňa osobne veľmi dobre známych ostatných hercov. Myšlienka, produkcia, sountrack, scenár i prevedenie spolu nádherne ladí. Pri každom novom hercovi, ktorý Woo-jina hral som čakala, koho ešte v jednom filme uvidím. Lee Dong-wook:D och:D No, v každom prípade som našu susednú Českú Republiku spoznala podľa električky.....hneď ako vošla do obrazu...ja že a sme v Strednej Európe. 100% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Beauty Inside" je podľa mňa najlepším romantickým filmom, ktorý som videl od čias P.S. I Love You. Funguje presne tak ako má a vytvára veľmi dobrý koncept využitím zaujímavých nápadov a veľmi sympatických hlavných hrdinov. Plus okrem toho vie byť film aj na správnom mieste vtipný, ľahko sledovateľný, nápaditý a nikdy nemám z neho pocit, že by sa snažil vytlačiť emócie z nesprávnych dôvodov. Už si ani nepamätám, kedy mi pri romantickom filme vyšli z oka slzy, ale čuduj sa svete, tento film ich zo mňa dostal. Chcel by som, aby sa takéto filmy točili viac. Je v nich vidieť všetka láska pre film, a súčasne aj snaha povedať pekný príbeh. A to nemôžem nič iné, než náležite oceniť a odporúčiť všetkým, čo majú radi romantiku. Sú vo filme určité detaily, ktoré nedávajú úplne zmysel a myslím si, že ich spozorujete rovnako, ale príbeh je až príliš zaujímavý na to, aby ste sa tým nejako výrazne zaoberali.Hodnotenie: A ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Príjemná romantika, o kus lepšia ako jej novšia americká verzia ... možno preto, že je od Kórejcov, a tým ja zožeriem všetko .. slzy, plač, sentiment, neutíchajúci klavír. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Před třemi lety vznikl v USA stejnojmenný šestidílný pětiminutový seriál o chlapíkovi, který se každý den probudí v jiném těle. Vpodstatě všechno ze seriálu je i zde. V komentářích u seriálu lidé psali, že by si přáli, aby byl delší. Myslím, že se korejským tvůrcům velmi dobře povedlo rozvést téma seriálu na dvojnásobek času a tato část je stále nesmírně kompaktní. Poznamenávám, že jsem viděl film dřív, než seriál a připadlo mi to tak i bez znalosti děje seriálu - zhruba v polovině jsem se díval, jestli už jsem na konci, protože jsem měl pocit, že "teď to musí skončit". Místo toho přišla určitá změna a tvůrci se vydali jinam, než v seriálu. Měl jsem pocit hluchého období. Nicméně pak se na jednom dřevěném prkně objeví nápis "Made in Czech Republic" a mě to opět začalo zajímat. Finálně: Druhá polovina (silnější 3*) není zdaleka tak dobrá jako první (veelmi silné 4*), nicméně jako celek to je dobré (pomohlo by za každou cenu nenatahovat film na dvě hodiny). Střídání vzhledu hlavního hrdiny je stejně zajímavé jako v seriálu a Han Hyo-joo to svojí krásou a sympatičností dost ukotvuje. ■ Připadne být přirozenější, když se hlavní hrdina zabývá ve filmu výrobou a designováním nábytku, než když podniká se starožitnostmi (v seriálu). ■ Scéna, ve které se objeví Park Shin-hye, byla funny :). ■ Na konci titulků je bonusová scéna. ■ Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=zQvPJjDRMcY ■ Po druhém vidění mi připadlo být kompaktnější. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Předně - pokud jste zvyklí na odlehčený styl amerických romantických komedií, tak Vnitřní krása je v tomhle jejich protiváha. Sem tam prolítne mezi herci vtípek, ale ve své podstatě je tenhle film vážný. V první polovině je neuspěchaně představený hlavní hrdina, jeho problém a jeho vyvolená. Druhá polovina je trošku natahovaná a slabší, ale dočkáme se v ní několika správně emotivních výstupů. Rozhodně je to film, který můžu doporučit pro večer s vaší drahou polovičkou. Nebo si počkejte na nevyhnutelný americký remake, kde uvidíte hvězdnou přehlídku cameo rolí a Prahu na konci vystřídá Paříž. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina filmu v ktorej sa zoznamujeme s nie tak bežnou zápletkou, kedy sa neustále mení tvár hlavného hrdinu, má úchvatnú atmosféru. Lenže akonáhle sa rozbehne romantická línia, tak moje nadšenie začalo upadať. Splnilo sa to, čoho som sa obával. Že chémia medzi párom, kedy sa neustále mení herec hlavného predstaviteľa, nebude fungovať. Z jej strany ešte nejaká tá chémia fungovala, ale zo strany hercov, ktoríi sa striedali každú chvíľu som nič necítil. Tým pádom ma táto časť začala nudiť. A akokeby nestačila márna snaha o romantiku, tak od polovici filmu sa zmení žáner na drámu v ktorej sa riešia praktické problémy tohto netradičného úkazu a to bolo ešte horšie, lebo nejaké dojatie nad útrapami páru som necítil už vôbec. Náhle romantické finále v Prahe mi bolo prakticky ukradnuté, ale aspoň ma potešilo zopár českých dialógov. Výsledkom je film pri ktorom moje obrovské prvotné nadšenie postupne kleslo na bod mrazu. Ale citlivejším povahám to možno sadne viac, takže aj tak film odporúčam vyskúšať. 6/10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Romantika, ve které se v roli hlavní postavy vystřídá více jako stovka různých herců a přesto panuje 100% chemie mezi ústřední "dvojicí", to se jen tak nevidí. Originální námět, typický korejský filmařský styl (avšak bez přehnané porce sentimentu), úžasná Hyo-joo Han a překvapivě i trochu českého prostředí. Film je to na zlepšení špatné nálady naprosto ideální. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Opravdu moc krásný korejský romantický film s velice nevšedním a originálním nápadem. Střídání vzhledu hlavního hrdiny je moc hezky zachycené a malá stopa "Made in ČR" potěší a překvapí zároveň. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Moc hezky jsem si dnes poplakala a zasmála se, a za to Beauty Inside moc děkuji. A Češi budou na konci moc mile potěšeni. Američani vymysleli úžasnou myšlenku, ale korejci ji stylově dokončili. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, pěkné zpracování a vidět na konci Prahu a slyšet češtinu, které je rozumět, taky potěší. Han Hyo-joo byla super a jako její protějšek se skutečně vystřídala plejáda skvělých korejských herců. Sice toho moc nenahráli, ale některé scény mi uvízly v paměti. Přeloženo. ()

PP66 

všechny recenze uživatele

Nádhernej korejskej romanťáček o muži, jehož proměny zkouší sílu lásky, která nakonec najde šťastné společné spočinutí v naší Praze. Pět plných hvězd - jemné, laskavé, citlivé - Korejci tyhle filmy umí. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Tuším můj první asijský film viděný v kině a 100% první z Filmasie za což se stydím :-) A řekl bych, že přesně splnil očekávání - nemohl zklamat, ale taky absolutním způsobem nezaujal. Žánr bych opravil na romantická komedie a v tomto směru tento snímek splnil co měl - kino se dost nasmálo (mou maličkost nevyjímaje), romantika tu samozřejmě nechyběla (hlavní herečka půvabná jak má být), ovšem po stránce emoční mám dojem, že ani nebyla snaha autorů nějak přitlačit na pilu a vyždímat z nás nějakou tu slzu, což mi kapánek chybělo. Hudba taková nemastná neslaná, lehké zklamání. Ovšem celkový dojem pozitivní i pro nějaké ty perličky navíc, ČR v poslední půlhodince nevyjímaje - úsměvné byly názvy krabic s nápisem "Made in Czech republic" či ke konci při používání Češtiny reakce "Co je to za praštěnej jazyk" :-) ()

Reklama

Reklama