Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Woo-Jin se každé ráno probudí v jiném těle. Pokud stráví noc se ženou, musí každé ráno odejít dřív, než se ona probudí. Když v obchodě s nábytkem potká sympatickou Yi-Soo, zamiluje se. Počká na den, kdy vypadá dobře, a pozve ji na večeři. Rozhodne se, že s ní chce být stále. (Jirka_Šč)

Recenze (51)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Výborná krásna príjemná romantická vec. S neuveriteľnou herečkou v hlavnej úlohe a s radom pre mňa osobne veľmi dobre známych ostatných hercov. Myšlienka, produkcia, sountrack, scenár i prevedenie spolu nádherne ladí. Pri každom novom hercovi, ktorý Woo-jina hral som čakala, koho ešte v jednom filme uvidím. Lee Dong-wook:D och:D No, v každom prípade som našu susednú Českú Republiku spoznala podľa električky.....hneď ako vošla do obrazu...ja že a sme v Strednej Európe. 100% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina filmu v ktorej sa zoznamujeme s nie tak bežnou zápletkou, kedy sa neustále mení tvár hlavného hrdinu, má úchvatnú atmosféru. Lenže akonáhle sa rozbehne romantická línia, tak moje nadšenie začalo upadať. Splnilo sa to, čoho som sa obával. Že chémia medzi párom, kedy sa neustále mení herec hlavného predstaviteľa, nebude fungovať. Z jej strany ešte nejaká tá chémia fungovala, ale zo strany hercov, ktoríi sa striedali každú chvíľu som nič necítil. Tým pádom ma táto časť začala nudiť. A akokeby nestačila márna snaha o romantiku, tak od polovici filmu sa zmení žáner na drámu v ktorej sa riešia praktické problémy tohto netradičného úkazu a to bolo ešte horšie, lebo nejaké dojatie nad útrapami páru som necítil už vôbec. Náhle romantické finále v Prahe mi bolo prakticky ukradnuté, ale aspoň ma potešilo zopár českých dialógov. Výsledkom je film pri ktorom moje obrovské prvotné nadšenie postupne kleslo na bod mrazu. Ale citlivejším povahám to možno sadne viac, takže aj tak film odporúčam vyskúšať. 6/10. ()

Reklama

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Žádný velký doják, jen taková originální romantika, okořeněná špetkou tuzemska. Velmi sympatická herečka v hlavní roli v podstatě táhne celý film, její protějšek se každé ráno totiž probudí jako jiná osoba, takže o nějaké chemii se nedá mluvit. V druhé půlce už film lehce trpí rozvleklostí, Korejci si prostě potrpí na dvouhodinové stopáže, ale na konci to zase vše hezky dotahuje. "Zavolej mi, až se probudíš jako Korejec!" ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Před třemi lety vznikl v USA stejnojmenný šestidílný pětiminutový seriál o chlapíkovi, který se každý den probudí v jiném těle. Vpodstatě všechno ze seriálu je i zde. V komentářích u seriálu lidé psali, že by si přáli, aby byl delší. Myslím, že se korejským tvůrcům velmi dobře povedlo rozvést téma seriálu na dvojnásobek času a tato část je stále nesmírně kompaktní. Poznamenávám, že jsem viděl film dřív, než seriál a připadlo mi to tak i bez znalosti děje seriálu - zhruba v polovině jsem se díval, jestli už jsem na konci, protože jsem měl pocit, že "teď to musí skončit". Místo toho přišla určitá změna a tvůrci se vydali jinam, než v seriálu. Měl jsem pocit hluchého období. Nicméně pak se na jednom dřevěném prkně objeví nápis "Made in Czech Republic" a mě to opět začalo zajímat. Finálně: Druhá polovina (silnější 3*) není zdaleka tak dobrá jako první (veelmi silné 4*), nicméně jako celek to je dobré (pomohlo by za každou cenu nenatahovat film na dvě hodiny). Střídání vzhledu hlavního hrdiny je stejně zajímavé jako v seriálu a Han Hyo-joo to svojí krásou a sympatičností dost ukotvuje. ■ Připadne být přirozenější, když se hlavní hrdina zabývá ve filmu výrobou a designováním nábytku, než když podniká se starožitnostmi (v seriálu). ■ Scéna, ve které se objeví Park Shin-hye, byla funny :). ■ Na konci titulků je bonusová scéna. ■ Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=zQvPJjDRMcY ■ Po druhém vidění mi připadlo být kompaktnější. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Skrz na skrz procítěné, až sentimentální, krásné dílo nabyté emocemi a láskou. Velkou poklonu Hyo-joo Han za přesvědčivé a procítěné ztvárnění její role. Natáčení to pro ni muselo být vskutku zajímavé, jelikož přes stovku hereckých partnerů nemá herečka každý den. Pěkné romantické drama s krásným závěrem a posledním záběrem, který je dokonalou třešničkou tohoto dortu. Takové panorama je pouze u nás. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • V roli Kim Woo-jina se vystřídalo 123 herců, mezi nimi jak ostřílení veteráni, tak především nespočet vycházejících hvězd korejské kinematografie a reprezentantů hallyu wave. (Zdroj: Filmasia)

Reklama

Reklama