Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka Kelly (Kaya Scodelario) je nadějná gymnastka, která při nešťastné nehodě přichází o další slibnou budoucnost. Omylem ji poraní přítel Mark, když jí kuší prostřelí nohu. Při jedné tajné návštěvě v domě přítelovy rodiny, je v noci celý dům obsazen skupinou zločinců. Ti chtějí použít hlavu rodiny k získání velkého množství peněz, a celou rodinu proto drží v domě jako rukojmí. Kelly využije faktu, že o ní nikdo neví a snaží se všemi prostředky rodinu osvobodit a zločince zneškodnit. Bohužel ale není všechno tak, jak to na první pohled vypadá. (Rakosnicek77)

(více)

Recenze (22)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Do domu se nakýbluje holka vašeho syna, což by se mohlo jevit jako nepříjemné, ale on je mnohem větší problém to, že se do domu nakýbluje i skupina grázlů a holka se schová pod postel. Od té chvíle už je to očekávaná nuda, kde se opakuje tolik scén, které jste viděli jinde, že vás to začne rychle nudit. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Skupinka loupežníků přepadne barák s tříčlenou rodinou s cílem využít tatíka k získání balíku peněz, ale jaksi nepočítají se synkovou holkou, která je momentálně na tajňačku v domě. Na ní zůstává, aby si to se zloduchy vyřídila, osvobodila svého milovaného a jeho matku, která jí zrovna dvakrát nemusí. Jakkoliv je zápletka ohraná a padouši tradičně pitomí, tak mě to bavilo. Je to především dáno tím, že se pořád něco děje a to i ve chvíli, kdy se nic pořádného neděje, což je u podobných béček celkem ojedinělé.Samozřejmě je to dané i velmi rozumnou stopáží, ale ani ta nebývá vždy lékem na nudu. Bavila i hlavní hrdinka, která sice měla velkou výhodu v tuposti a slepotě nájezdníků, ale alespoň se nechovala jak uječená a hysterická kráva. Vydařil se i casting s relativně známými jmény, takže i přes scénáristické boty hodnotím tohle home invasion jako hodně pozitivní. 70% ()

Reklama

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Normálně bych tu vyblil něco jako "odpad!"a v dalším řádku "každej,kdo tomu dá něco jinýho, je kokot".Jenže dneska jsem si dal dva cukříčky do kávičky a tak budu milosrdný a aspoň jednu hvězdu dám za odvahu scénáristovi, který má dost velké koule na to, aby vycházel s mentální poruchou ven a ještě psal podobné braky. Teď už k filmu. Při výběru partnerky dbejte na to, jak moc píská při průstřelu nohy kuší. Možná se vám to bude jednou hodit. Když se vám totiž začne po baráku motat parta sentimentálních, slepých a naprosto nelogicky se chovajících lupičů, bude tahle nesmrtelná něžná bytost potřeba. Demence by se v tomhle filmu dala měřit v mezinárodně uznaných jednotkách-Demmenttech a její hodna by jistě přesáhla hodnotu rychlosti světla ve vaakuu. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tenhle home invasion byl dost o ničem, nuda střídá nudu a aby se neřeklo, tak pak začnou umírat ti drsní zloději. Ale když už ani to násilí, je nudný tak je někde něco špatně. Holčina buď běhá po baraku, neviděna a neslyšena a nebo se někde zavěsí a čihá, aby se mohla jít zase někam jinam schovat. Následně trapně vyřídí ty část zlodějů, což je docela vtipný, oba mají přes dva metry, sto kilo a nechají se sejmout, tím nejhorším možným způsobem vůbec. A ani to závěrečné rozuzlení, mně teda neposadilo na prdel, jelikož sem na ni už dávno seděl a nudil se a taky protože to bylo předvídatelné. Docela mně bavil, Ed Skrein, co by psychouš, který chodí po domě a nahání holku, ale jinak nic. Takže tady je nejlepší trojka home invasionů 1- You're Next z roku 2011, 2- Sweet Home z roku 2015 a The Purge z roku 2013, mají výborný gore, potažmo násilí, výborné herecké obsazení a je to zručně natočené. Tenhle film, byl jenom ztráta času a to jak mého tak i vašeho. Ono je víc těch lepších home invasionů, (Housebound atd) ale ta první trojka mi utkvěla v paměti nejvíc. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Solídny príspevok do home invasion žánru, ktorý sa môže pochváliť kvalitným vizuálom, nadmieru svižným, aj keď neprekvapivým dejom a slušným obsadením na čele s veľmi sympatickou hlavnou hrdinkou, ktorá aspoň v rámci filmu vyniká v gymnastike, takže v pohybe je o niečo aktívnejšia a schopnejšia, než väčšina hrdinov podobných filmov. A tak ma po celý čas bavilo pozerať, ako sa s celou situáciou vyrovnáva a aktívne sa ju snaží vyriešiť, pričom takmer nezmizne z obrazu. Len škoda, že tvorcovia už nemali žiadne vyššie ambície než na ten žánrový priemer, aj keď pritom potenciál a možnosti na to boli. Stačilo to previesť buď akčnejšie alebo drsnejšie a najlepšie samozrejme oboje, ale tu sa tvorcovia až príliš držali na uzde. Záporáci sú až na pár momentov až prekvapivo neškodní a mierumilovní, hlavne Dougray Scott ako ich šéf tu miesto svojho typického záporáka predvádza tak slušného muža, že o napätí tu s výnimkou úvodnej fázy útoku, kedy ešte divák o záporákoch nič nevie nemôže byť ani reči. A po akčnej stránke to tiež nie je nič výnimočné, hlavná hrdinka využíva gymnastiku väčšinou iba v tých pasívnejších scénach a tak tá akcia si len splní potrebný žánrový štandard s pár obyčajnými úmrtiami. A tak Tiger house mal na to, aby sa zaradil medzi to najlepšie, čo v tomto žánri vzniklo v posledných rokoch, čo sa nestalo, ako ako taká oddychovka na jedno, možno aj dve pozretia sa mi to páčilo. 65% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama