Reklama

Reklama

Top Gear speciál: Napříč Itálií

(pořad)
  • Velká Británie Top Gear: Perfect Road Trip 2
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2014, 95 min

Jeremy s Richardem podnikají další dokonalý výlet, tentokrát napříč Itálií. Trasu rozdělí na několik částí, během kterých prostřídají své vozy. Z Benátek se chtějí dostat až na Capri... (TV Prima)

Recenze (25)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

V podstatě pouze zrecyklovaný předchozí díl, kde ubyla pěkná kupa humoru. Rozhodně jeden z těch slabších speciálů, který už nemá prakticky čím zaujmout, když už se tvůrci ani neobtěžovali přijít s ničím novým a jen zrecyklovali ne zrovna kule rvoucí předchozí díl. Vznik tohoto speciálu bych se nebál označit za zbytečný. [50 %] ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ačkoliv tyhle speciály nemají moc čím překvapit a jsou slabší než standardní epizody (z větší části díky tomu že v nich nikdy nejsou pánové pohormadě) jde pořád o mnohem větší zábavu než nabízí většina současné televizní produkce...80% ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně lepší než jednička. Fakt jsem se nasmál. Tihle lidi jsou fakt hovada a já je za to miluju. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Zhruba na stejné úrovni jako jednička, jen je to delší a malinko vtipnější, ale jen o trochu. Hotel s jedním pokojem, další sázky mezi oběma aktéry, další luxusní auta (a tentokrát ještě mnohem lepší než v prvním dílu) a v neposlední řadě také ragú, špagety, závod na náměstí a závěrečný závod na ostrovy. Jen s tím nahraným a předem připravenám koncem to zase trochu nedopadlo, ale byl to velice vtipný konec, to se jim musí nechat. Tentokrát ale Jamese Maye přizvat mohli, v tomto díle totiž scházel víc než v tom předchozím a celý díl je další ukázkou toho, že pánům to prostě nejlépe funguje (fungovalo) v plném počtu, i když Hammond a Jeremy to spolu táhnou více než obstojně. Já se bavil velice, ale kamenem úrazu je opět přepálená délka a slaý scénář, legendárních momentů tam je ale i přesto hromada. Jen je škoda, že už se neuskuteční žádný Perfect Road Trip 3....75%. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Je tam pokles. Nápadů ubylo, někdy to působí už moc uměle. Pořád je to dobrá show, ale chtělo by to něco neotřelého. 66%. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Oba Road Tripy mají hodně společného: pěkný káry, nádherná kamera (zvlášť záběry krajiny a města), absentující James May a jistá bezkoncepčnost. On je to taky asi kumšt natočit půldruhý hodiny jízdy autem aspoň trochu atraktivně. Clarksonovi s Hammondem se to celkem povedlo, ovšem přesto se neubránili hluchým místům a občas trochu nudě. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Mě osobně se The Perfect Road Trip 2 líbil stejně jako ten první. Každý má svoje a já prostě nemůžu říct, že by byl některý z nich lepší. Zase jsem se skvěle zasmála, hlavně teda Richardovým boloňským špagetám. I když konec by mohl být trošku rozvinutější, byl přesně takový, jaký jsem ho čekala. Vůbec by mi nevadilo, kdyby se příští rok objevil The Perfect Road Trip 3. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Bohužel, velká nuda. Hlavně proto, že je to jen zrecyklovaný předchozí díl bez jakéhokoli nového nápadu. Až na špagety, které sice pobavily, ale na celý film vážně nestačí. ()

MarTiX.Z 

všechny recenze uživatele

Opravdu hrozný scénář. Prostě jsem jim nevěřil, že by něco takového dělali, kdyby nemuseli. A taky už po tomto nemám rád Clarksona. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Opakoval bych se, protože napíšu podobné hodnocení jako u jejich výletu Napříč Evropou. Za prvé, chybí mi J. May. Dále Clarkson stále neumí prohrávat a vždy musí být po jeho. A Hammond se stále chová jako malé dítě, které když nedostane Boloňské špagety, bude s nimi otravovat tak dlouho, dokud už to není ani vtipné ani zajímavé, ale otravné...neskutečně otravné. Každopádně Itálie je krásná a i auta jsou tentokrát lepší. Líbí se mi zničení Ferrari v prachu a potu Clarksona a Hammonda. Jinak je to opět takové nemastné neslané. Úsměvné momenty střídají ty trapnější.... ()

subic 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než o rok starší Top Gear speciál: Napříč Evropou. Začíná se opět v Benátkách a tentokrát se 2 skvostnými vozy McLaren. Když dělá nějaké speciály Jeremy Clarkson sám, jsou většinou parádní, ale když si tam vezme i Ričrda Hemeroida, tak je to jak s koulí na noze. Anebo to musí dělat všichni 3. ALE ten konec se starými kabriolety Alfa Romeo ještě na pobřeží po klikatých cestách v Nealolském zálivu a potom na ostrově Capri jen mžik ve Fordech Capri, pak je carabinieri zavřeli. To je paráda, kvůli tomu váhám dát všech 5 frček. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Bylo to ve stejném duchu jako Napříč Evropou, líbilo se mi to. Ať žijou boloňské špagety. Jak o tom celou dobu mluvil, taky bych si dala. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Absencia kapitána Šneka výrazná, ústredné duo ako obyčajne komické, ale úlohy pôsobia miernou nudou, keďže každá z nich je v podstate o tom istom - dôjsť s nabúchaným fárom do cieľa prvý. Špeciály v divočinách sadnú lepšie ako dvojdielna séria pretekov po starobylých kulisách Talianska. Čo sa týka tejto show tak je to ojedinelé sklamanie. Stigov spackaný závod ale vyvolal úsmev na perách :). ()

Reklama

Reklama