Reklama

Reklama

Toy Story: Prehistorický

(TV film)
  • USA Toy Story That Time Forgot

VOD (1)

Když se po Vánocích ocitnou hrdinové Příběhu hraček na neprobádaném území, narazí na tu nejúžasnější sadu akčních postaviček všech dob, které to však nemají v hlavě úplně v pořádku. A tak je na Trixie, aby své kamarády bezpečně vrátila zpátky do Bonnieina pokoje. (HBO Europe)

Recenze (35)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Výborná prehistorická jednohubka, se zamilovanými dinosaury v hlavní roli. Zábavné, hravé, nápadité. Twist s kočkou na závěr je přímo parádní. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip není vtipem... Ale opakovaná pointa Příběhu hraček funguje překvapivě pořád stejně dobře. Animace parádní a příběh standardně zábavný. Tu pátou hvězdičku nedám jen proto, že tvůrci jedou na jistotu a nic moc nového (v rámci své série) nepřinášejí. Btw: Závěrečný plot twist s kočičkou se povedl! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nápady, hravost, vtip... Pixar. Na rozdíl od Havajských prázdnin navíc tenhle kraťas nepřipomíná obyčejnou vystřiženou scénu, ale je hezky samostatný, s úplně novým příběhem a řadou nových postav (vánoční kočičí andílek na stromek je nejlepší), a řekl bych, že se na něj může podívat i člověk, který (z nepředstavitelných důvodů) o Toy Story neví vůbec nic. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tieto dlhšie Toy Story animáky ma bavia viac ako tie kratšie. Hlavne sa to ma kam rozbehnúť a čo ponúknuť ako v tomto prípade. Priestor pre vedľajšie postavy poteší, nápady a štýlový dinosauri nechýbajú a ako celok je to kvalitne rovnako dobre ako film. 85% - 4* ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušný doplněk výborného Toy Story 3, který má nějaké fajn nápady, ale jako celek působí až moc dětsky a potěší tak hlavně dojemné závěrečné poučení, že by elektronika neměla nahradit naše dětské hračky. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A to je tak, když docela slušný krátký film od Pixaru dokáže zabít jedna otravná dabérka. Zabít vole. Uršulo, táhni do prdele. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parádní kraťas s konečně trochu odlišnou zápletkou než jen útěkem. Opět hravé, nápadité a vtipné. Obzvlášť vánoční kočičí andílek neměl chybu! ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Na malém prostoru velká paráda. Jak v poslední dekádě velkým animákům dochází dech, tak Toy Story jako vlajková loď Pixaru jakoby znala nějaké magické zaklínadlo a každým dalším pokračováním se jen vybrušuje a zraje. Třetí díl je z mého pohledu asi vrchol moderních mainstreamových animáků a tenhle nenápadný vánoční bonus jen potvrzuje, že hračky ještě zdaleka neusínají na vavřínech. Zase je to svižné, nápadité, hravé a umí to zcela srozumitelně mluvit k tomu malému harantovi uvnitř každého z nás. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Klasický Toy Story, čo v prípade tejto série znamená klasicky dobrý. Nič nové, len štandardný príbeh o dobrých a zlých hračkách (akurát tento krát namiesto Woodyho a Buzza Lightyeara zohráva úlohu dinosaurica Trixie) a ani s Vianocami to nemá nič spoločne (aj keď sa to prezentuje ako Vianočný príspevok), no tvorcovia sú stále natoľko šikovní, že aj počas tých dvadsiatich minút dokáže byť That Time Forgot hravý, vtipný a nápaditý. Kto má rád Toy Story tak ho to určite nesklame. Lepší kraťas ako minuloročný halloweensky Toy Story of Terror. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Na dvacet minut pobaví, nečekejte něco extra navíc. Má to zajímavou zápletku, která by mohla být rozvíjena v dalším celovečeráku, který je plánován na léto 2017. Uvidíme. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tahle animovaná série mě prostě vždycky dostane. Je v tom ta krása dětského věku, věku, kdy si hrajeme s hračkami, které jsou pro nás něco víc, než jen drahé věci. Jsou to naši společníci. A tady je to opět krásně ukázáno, navíc je to místy opravdu vtipné a překvapivě tomu ani tentokrát nechybí celkem originální nápad. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Ty souboje dinosaurů mě úplně nebavily, ale závěr byl miloučký jako vždycky. Jsem zvědavá, co si tvůrci vymyslí do čtvrtého celovečeráku. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Lehce poučné pro děti, troch zábavní pro dospěláky. Co si budu asi nejvíce pamatovat, je postava malé, bílé, skvěle hláškující kočičky. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Dvacítka minut odvypráví opravdu hezký příběh, řemeslně perfektní. Stará dobrá "Pixarovina". Klobouk dolů a sem s dalším příběhem, co se vejde do půl hodiny a vydá za celý film. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

V příjemné dvacetiminutovce tentokrát "hledá vlastní identitu" dinosauřice Trixie, k čemuž dostává příležitost v despotou ovládané (ohromné) bojové prehistorické kolekci, se kterou si ovšem majitel nehraje. Tedy nic extra originálního, ale nápadité zpracování plné fórků a srdíčka znovu boduje. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Já jsem tam viděl Putina ;-] . Jinak do 22 minut namačkat politický převrat a existenciální boj dinosaura, tak to klobouček :-) . 78%. ()

Reklama

Reklama