Reklama

Reklama

Love

  • Česko Láska (festivalový název) (více)
Trailer 2

LÁSKA stojí mimo dobro a zlo. LÁSKA je genetická potřeba. LÁSKA je změněný stav vědomí. LÁSKA je tvrdá droga. LÁSKA je duševní choroba. LÁSKA je mocenská hra. LÁSKA přesahuje lidské já. LÁSKA je oslepující světlo. LÁSKA je sperma, tekutiny a slzy. LÁSKA je vzrušující příběh o chlapci, dívce a DALŠÍ DÍVCE. (Aerofilms)

Diskuze

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

Apropo v EtV vybrúsil Noé svoju štylistiku do priezračného metafyzického diamantu. Zrovnanie s Interstellar nie je vôbec od veci, nakoľko oba rozprávajú o živote a dôležitou veličinou pri ich vnímaní je čas, respektíve jeho plynutie.

Na iné než festival to zatiaľ tiež nevidím.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Madsbender

Taky mi to tak přijde, Enter the Void je jeden z nejestetičtějších filmových tripů všech dob, ale když si odmyslíme to pozlátko, jedná se stejně jako třeba u Interstellar o umně podané melodrama. No a Love mi dosavadními informacemi evokuje něco dost podobného (ať už jde o ten zmiňovaný příběh, typy postav či způsob střihu), takže bych se zapadnutí do tradičních žánrových škatulek vůbec nebál. U nás asi kino kromě nějakého festivalu v budoucnu moc nehrozí - když to jde navíc ve 3D - ale rád bych se mýlil.

na příspěvěk reagoval Madsbender

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

V hlave mám teraz predstavu „soft-porn-core“ verzie Enter the Void (podporenú poznámkami o charakteroch a nakladaní s príbehom), čo mi neznie vôbec zle. Vtipné, ako sa postupne mení tón tej recenzie, začína tým najhorším a končí celkom nádejnými vyhliadkami. Alebo inak - zasa pre mnohých ťažko percepovateľný Noé.

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Recenze. Jedno je jisté - všem se Noé svým novým filmem rozhodně nezavděčí. Ale na to už si lidi asi tak trochu zvykli.

na příspěvěk reagoval Madsbender

misterz

misterz (hodnocení, recenze)

Madsbender

Ano, hotovy S. Freud :). Samozrejme , ze ide aj o sexualitu, ale nie len o nu a tym inym som myslel  hlavne to nasilie. Ale mozno to plati aj pri tej sexualite, ze jej bude este viac :)

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

misterz

Ja v tom oproti jeho predchádzajúcej tvorbe až taký rozdiel nevidím. Predsa len bola popri násilí vždy jeho ťažiskovou témou aj sexualita (čo sa v každom ďalšom filme prejavilo väčšou mierou).

 

 

Pri tom videu malo byť „už začiatkom roka“. Snáď to ostatným došlo :-)

na příspěvěk reagoval misterz

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

Kenneth Anger je zaujímavá persóna. O to viac zamrzí jeho úpadok po prechode na digitál. Doslova ho to umelecky pochovalo.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Z rozhovoru s Noém pre Marfa Journal:

The film I'm finishing is going to be very unusual, because it's a love story in 3D. But all the elements in it have already been seen over a hundred times in different films. It's just the mix that will make it different. [...] It's going to be closer to the life I really know. [...] The only violence in the whole film is how people who are madly in love insult each other. [...] With my next film I hope guys will have erections and girls will get wet. [...] KG is the coolest actor I have ever met. He is daring, joyful and intelligent. He has love scenes throughout the whole movie. He is the ultimate 3D baby maker.

 

Mimochodom, už začiatkom bol k videniu rozhovor s Noém a Nicolasom Windingom Refnom, Gaspar tam celkom vtipne hovorí o spôsobe, akým získal financie pre film. Ak ste to nezachytili, je na tejto adrese: https://www.youtube.com/watch?v=u2aZdzB8TnE

na příspěvěk reagoval pan Hnědý, (mOnkey), misterz

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

U mňa je to rovnaké, netrpezlivo vyzerám každú novinku. U jedného z najprogresívnejších tvorcov súčasnosti to ani inak nejde :-)

Související novinky

Be2Can 2020 je v plnom prúde

Be2Can 2020 je v plnom prúde

26.11.2020

Prehliadka toho najlepšieho z prestížnych filmových festivalov z Berlína, Benátok a Cannes pokračuje odvážnym experimentom provokatéra Gaspara Noého, dvojicou francúzskych filmov s oscarovou Juliette… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama