Reklama

Reklama

Lego: DC - Liga spravedlivých vs Bizarro

  • USA Lego DC Comics Super Heroes: Justice League vs. Bizarro League
Trailer

Obsahy(1)

Tam, kde je chaos a zkáza, tam je i Supermanův bláznivý klon Bizarro. Slyší vždy úplný opak toho, co je řečeno, říká pravý opak toho, co si myslí a dělá naprostý opak toho, co je správné. Ocelový muž ví, že je nejvyšší čas obstarat mu nový domov, jeho vlastní svět: Bizarro World! Na Zemi zatím Superman s Ligou spravedlivých podniká každodenní akce proti padouchům. Bizarrovu novou planetu však začne ohrožovat galaktický krutovládce Darkseid. Bizarro se tedy vrátí na Zemi, kde naklonuje Ligu spravedlivých a kopie upraví k obrazu svému. Z klonů pak povstane Bizarrova liga! Přichází Batzzaro, Bizzara, Greenzarro a Kyzarro - Batman, Wonder Woman, Green Lantern a Kyborg naruby. Liga spravedlivých se však musí se svými bizarními protějšky spojit. Jen jako jeden tým totiž dokážou zastavit Darkseida a zachránit galaxii! (Magic Box)

(více)

Recenze (17)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Lego... Lego jede... Je moje, je tvoje... ehm, no nic. Lego a suprhdinství k sobě skvěle pasuje. Pro mě možná ještě víc jak Lego a Star Wars. No a nápad s bad Batmanem a bad Supermanem a... No však znáte celou tu partu z DC. Na druhou stranu - sedmačtyřicet minut? Víc se mi asi líbila civilnější verze Lego hrdinství, a to ve filmu The Lego: Movie. Neb Everybody is awsome :-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby za predaj Blu-ray v USA $895,269 //počet predaných kusov 51,482Tržby za predaj DVD v USA $855,942 //počet predaných kusov 64,502║ superhrdinský lego úlet /60%/ ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Najväčšie plus celého animáku ? Rozhodne Batman! Začiatok síce vyzerá ako pre päť plus (čiže skoro pre mňa, haha), ale neskôr keď príde na radu Justice League na čele s perfektným Batmanom, hneď to dostane zaujímavejšie obrysy. Animácia a akcie celkom ok, neprekážajú/ nenudia, hlavne aj preto, že to nemá ani hoďku. Pokial chcete vidieť hrdinov zo stají DC a hlavne Batmana odporúčam, ale hlavne si to dajte na veľmi unavený deň, inak by vaše hodnotenie mohlo isť rovnakým smerom ako Titanic. 65% - 3* ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Liga spravodlivých málokedy funguje bez humoru (Green Lantern vs. Batman vs. Superman). Aj preto sa bojím chystaného hraného filmu. Ale v Lego podobe je fajn aj taká kravina ako je Bizzarova liga. Našťastie nejde len o dvojníkov známych hrdinov, ale aj o boj proti Darksideovi. Takže kopa zábavy, samozhadzovačného humoru a skvelé využitie Lego komponentov... LEGO: BATMAN bol o niečo lepší... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Co jiného si pustit po ránu, než tuhle spravedlnou lečovinu. Mám tyhle lego snímky rád. Některé.. menšinu.. málokteré..5% lego filmů mám rád. Fakt málo. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Další milá LEGO blbina. Zábavné a kostičkované. Je jasné, že tyhle direct-to-video filmy nikdy nebudou nový LEGO Příběh, ale je to fajn oddychovka. Sice bych to možná o deset minut zkrátil, aby opadlo pár hluchých míst, ale jinak spokojenost. A podezřívavý Batman válí. 75 % PS1 - pokud chcete vidět, jak se Batman stal členem JL, doporučuji shlédnout i tohle: http://www.csfd.cz/film/395179-lego-dc-comics-batman-be-leaguered/ PS2 - pro ty, kterým vadí odlišné charaktery postav než v dalších animácích, uvědomte si, že LEGO filmy, jsou cíleny na poněkud mladší věkovou kategorii ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Koukni, to je Superman............ Čekal jsem opět vtipnou akční jízdu, tak jak to Lego předvedlo ve Filmu, ale dostal jsem jen slabý odvárek a přiletělo velké zklamání. Nemá to ten správný náboj. CITÁT - Cože, banány!!??........ ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Tohle se s napady napechovanym a vpodstate dospelym (nebo lepe receno vyspelym) humorem "The Lego Movie" (2014) neda srovnavat. Je to zkratka takova kratka jednohubka pro deti s oblibenymi DC superhrdiny plus nekterymi navic (napr. Plastic Man nebo Hawkman). Story je zalozena na existenci Bizarra, cili nepovedenem klonu Supermana (ktereho vymysleli uz v r. 1958 kupodivu), ktery by se sice rad Muzi z oceli vyrovnal, ale je tak nesikovny bridil a vse dela naopak, ze spise pusobi vsude zmatek. A to si navic "vyrobi" dvojniky i zbylych clenu Justice League, takze toho zmatku bude trochu vic. Humor je banalni, detsky. Prevazne fyzicky (neco upadne, bouchne, krkne...) a obcas sem tam nejaka ta hlaska (vetsinou nic moc). Oboji vyuziva faktu, ze "bizarro" dvojnici delaji veci jinak, nebo dokonce presne opacne nez jejich zname originaly. Tim to ale konci. Vylozene super for tu nebyl ani jeden, jen par usmevnych napadu. Akce sice je, ale i ta vyuziva faktu, ze je svet z Lega a kosticek, jenom poskrovnu. Pro decka do 8-10ti let bych rek urcite minimalne 3*, pro starsi divaky ci fandy JL je to celkem primitivni zalezitost. [na ceskem DVD opet chybi titulky....nehorazne....takze se musite spokojit s ceskym, podle me detstejsim dabingem, nez anglickym] ()

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

Prostě animák s lego grafikou a DC tématikou.. Bohužel to neni ani v nejmenším podobný ostatním animovaným filmům s JLA a to nemyslim kvuli takový tý "lego-fyzice" kdy se dá všechno postavit atd... ale charaktery hrdinů mají se svými komiksovými předlohami společný tak akorát jména. Ale na druhou stranu mě potěšily s aspoň krátkým obsazením Grodda, Penguina a Deathstroka! // V závěru je to stejně o kus slabší než Lego:Batman, ale stále je to vcelku zábavná a místama i vtipná podívaná. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

I za 45 minut se dá vybudovat slušný příběh, je to lego film, takže pro děcka, ale může potěšit a pobavit i fanouška DC comics. Batman s vnitřním hlasem mě bavil :-). ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Bolo tam zopár slušných vtípkov, ale za Lego príbehom to zaostáva svetelné roky. Raz darmo, akoby povedal Batman " Ha, na první pokus ". ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Zas taková superhrdinská lego klasika. Celkem zajímavá myšlenka v protikladech klasických hrdinů vesměs nic neumí, ale chtějí pomáhat. Nic světoborného od toho nečekejte, ale špatné to rozhodně není. Hodnocení: 51/100. ()

Welington 

všechny recenze uživatele

Přestože je DC plné temna, stínů a strachu a všelijakých záhadných uliček, které neskrývají nic jiného, nežli utrpení, ze kterého nás občas vysvobodí nějaký ten hrdina, jsou tyhle blbůstky takovou zajímavou jednohubkou, která prostoduchostí, narážkami a dětinským humorem prostě dobře baví. Jednoduché, až se sám za sebe stydím, ale přece jen veselé a barvité. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

Tahle malá lego šílenost se přesně trefila do mého vkusu. Pěkný příběh pro děti, který potěší i dospělejší publikum. ()

Reklama

Reklama