Reklama

Reklama

Lví hlídka

(seriál)
  • USA The Lion Guard (více)
USA, (2016–2019), 29 h 20 min (Minutáž: 23–53 min)

Tvůrci:

Ford Riley

Hrají:

Max Charles, Joshua Rush, Diamond White, Atticus Shaffer, Dusan Brown, Kevin Schon, Andrew Kishino, Vargus Mason, Dee Bradley Baker, Landry Bender, Rob Lowe (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(74)

Příběh začíná ve chvíli, kdy se druhorozené lvíče Simby a Naly, Kion, má stát vůdcem Lví hlídky. Od nepaměti se Lví hlídka skládá z těch nejstatečnějších, nejdivočejších, nejrychlejších, nejsilnějších a nejbystřejších lvů, kteří mají za úkol ochraňovat Říši lvů. Kion místo toho, aby svolal takovou skupinu mladých lvů, poruší tradici a vybere si za společníky své přátele, o nichž je přesvědčen, že jsou tou nejlepší volbou. Vybere si Bungu, odvážného medojeda; Fuli, sebevědomou gepardici; Beshteho, lehkovážného a srdečného hrocha a Ona, intelektuální volavku. V příbězích se příležitostně objeví hrdinové z filmů Lví král: Mufasa, Timon, Pumbaa, Rafiki, Zazu a Kionova starší sestra Kiara, budoucí královna Říše lvů. (Disney Channel)

(více)

Recenze uživatele Zodd k tomuto seriálu (1)

Lví hlídka (2016) 

Je to pro malé děti a to myslím HODNĚ MALÉ. Ve zbytku frančízy z postav dýchal život, tady se jde zpátky ve šlépějích klasického klišé dobro-zlo. Cením snahu o rozšíření LK univerza a zaplnění děr (hlavně vyhnaní lvi z dvojky), je vidět, že si s tím dali práci. I když nevím, jak bude v klasice publikum reagovat na známý twist s vraždou na obrazovce, ale asi ty dětičky jen podceňuju. Snad časem dostane i původní lvíče nové generace Kopa svoje místo v seriálu, třeba se přiženil do sousedního království nebo něco. ()

Reklama

Reklama