Reklama

Reklama

Čekám za dveřmi

(amatérský film)
Krátkometrážní / Horor / Psychologický
Česko, 2014, 4 min

Obsahy(1)

Klepání na dveře uprostřed tiché noci nikdy nevěští nic dobrého. Nebezpečí, které za nimi čeká, je ale mnohem lstivější než si obyvatelé domu vůbec dokážou představit... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Velice si cením toho že PanTumnus sám přiznal,že jeho výkon byl tragickej-protože byl.Ale snaha se cení.Biď jen jednou hvězdou.Původně jsem chtěl dát odpad.Tohle šlo prostě mimo mě.Nic neříkající 4 minuty. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Amatérský film k Čekám za dveřmi přesně patří. Přesně takový tento snímek je. Není špatný, je prostě amatérský. Výkon Roberta Šibla mi přišel docela nevyvážený. A když začala hrát Scala, jenom jsem si říkala "Wait, what...?" Nedokázala jsem se nějak ujistit v tom, jestli mi sem tato coververze od Metallicy zapadá, nebo se sem naopak vůbec nehodí. Nějakou atmosféru snímek rozhodně má, ale na zpracování by to chtělo zapracovat. ()

Reklama

PanTumnus

všechny recenze uživatele

já jsem spokojen. je pravda že můj herecký výkon je tragický, že některé záběry by chtěli přetočit (podřezání třeba) ale přesto vím že jsme do toho daly tolik kolik jsme v té době dát mohli. a vlastně to byl na debut i docela úspěch. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je opravdu „milé“ když si tvůrce ohodnotí svůj počin, ale to vem ďas. No úplná tragédie to nebyla, takže myslím, že se tu před druhými nemusíš omlouvat. Ten černobílý styl byla tvoje spása, protože docela dobře zakryl některé nedostatky. Zvolený hudební doprovod mě už tolik nefascinoval, protože originální píseň je jediná, kterou od Metallicy nesnáším (čistě z osobních důvodů), ale v podání dívčího sboru se to dalo. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak dokonalou a silnou funkční koncentraci toho co vidíte, co slyšíte, co to ve vás vyvolává a co při tom cítíte nenajdete v horrorových kraťasech často. Ale tohle... Tohle mě prostě nemilosrdně draplo za koule a táhlo za sebou. Příběh, atmosféra, černobílý formát, doprovodná hudba (která tam sedí a spoluvytváří ten pohlcující pocit a dojem) prostě valí jak buldozer. Nevybavím si žádný jiný kraťas, z něhož by se mi ježili chlupy jen se o něm s někým bavím, nebo na něj pomyslím (a zrovna teď trčí jako čerstvě vzrostlé obilí). Jednoduché a prosté, ale možná proto funkční. Se sympatickým hlavním hrdinou, přímým provedením, bez tolik typických dlouhých a nudných záběrů či scén. Tvůrci řekli přesně jen to, co říct chtěli a zafungovalo to přesně tak, jak mělo. A ten podmanivý a trefně otupující hudební doprovod mě docela rozsekal. Sedl tam perfektně. ()

Zajímavosti (6)

  • Píseň, která ve filmu zazní, je cover verzí známeho hitu od kapely Metallica v podaní dívčího sboru Scala and the Kolacny Brothers. Volba této písně není náhodná. Text odráží duševní pochody hlavního hrdiny. (PanTumnus)
  • Dívka, která ve filmu ztvárnila miniroličku zavražděné partnerky hlavního hrdiny, se jmenuje Erika Čvandová. Kromě toho si ''zahrála'' i bouchání na dveře a fungovala i jako osvětlovač a asistent režie. (PanTumnus)

Reklama

Reklama