Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Původní Cabin Fever jsem poprvý viděl tak před 12 lety ještě na VHSce, tehdy se ten film nepovažoval za nic špatnýho a dá se říct že byl docela in. Dneska se už samozřejmě nejedná ani zdaleka o tak dobrej film ale už tak nějak zkultovněl. V roce 2009 přišel druhej díl kterej já osobně mám radši neboť je to prachsprostej splatterovej masakr. Nedávnej Cabin Fever: Patient Zero byl průser jak hovado a Samvěd Křepelka v hlavní roli byla hrozná volba ale i tak měl film pár solidních scén (umlácení dildem ve stanu). A teď tady máme remake jedničky a s klidným svědomím můžu říct že se jedná o nejhorší film kterej zatim z týhle série vzešel. Už ze začátku vás zarazí naprosto podivnej střih mezi scénama kdy na sebe málokdy něco navazuje a často to vypadá jako když kus filmu prostě chybí. Dál přijde na řadu přehlídka špatnýho herectví který zde až hraničí s trapností a hlavním postavám přejete smrt ještě dřív než vystoupí z auta. Máme tu drsoně a drsňačku, zamilovaný měkkejše a videoherního debílka co tam pobíhá se samopalem kterej má bejt zřejmě opravdovej ale vzhledově je jasný že to je náká plastová sračka z tržnice :)) Film nudí a nic se neděje, pokusy o humor mě naprosto minuly a ani ty efekty nebyly tak nechutný. Kam jsme to dopracovali když i remake filmu z tohohle tisíciletí stojí za hovno. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

V zásade vo veľkej miere podobné s verziou z r. 2002, hlavne po obsahovej stránke. Jediné čo je v tomto prípade lepšie je vizuálna stránka a trochu sympatickejší herci. Masakrík to však bol pekný, treba uznať. Škoda, že príbeh toho neponúkne viac ohľadom tajomného supermäsožravého vírusu, hodilo by sa mi tam nejaké historické podhubie a pár slov o tom, čo to je vlastne zač. Takto si vlastne divák musí dať nekonzistentne dokopy tento snímok s Patient Zero (2014). Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl zastánce remaků a nikdy asi ani nebudu! Ano, sem tam se najde nějaký vydařený kousek, ale to neznamená, že se bude restartovat kdejaký škvár, který se najde pod drnem Hollywoodu! Konkrétně u tohoto snímku jsem restart vůbec nepobral? Pokud je někdo chytřejší, žádám o vysvětlení. Takže režiséra i studio, které se pod tím podepsalo silně odsuzuji a film zavrhuji (co se týká do série!). Samotný snímek jede v těch samých kolejích jako Rothův CF 2002, takže nic inovativního opravdu nehledejte! Jediné plus je vtipná hláška palačinky na začátků a hodného pejsánka na konci snímku. Tím můj výčet k negativismu filmu. Pokud na druhou stranu někdo neviděl původní snímek, tak si vřele zaplave v kalůžích páchnoucí krve... 40% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže kde začít. Za prvé film je neuvěřitelně zbytečný. Navíc původní film byl o hodně lacinější a při tom vypadal lépe. Brutalit bylo v originále víc a celkově mi tohle přišlo děsně laciné. DAlším problémem jsou postavy. Hlavní děcka jsou sice jakž takž a ten "geek" byl brutální a bavil mě. Nicméně zhulenec byl maximálně otravnej a trapnej. Eli Roth byl 100x lepší navíc proč tady neukázaly co se s ním stalo. Za druhé ta policajtka..... Ta policajtka byla asi nejhorší věcí z celého filmu. Scény s ní byly děsné. Gore tu je ale přišlo mi ho děsně málo a navíc nevyužité protože hodně scén není ani pořádně vidět. Co film ale udělalo dokonalým je hudba. Jedna z nejlepších soundtracků poslední doby, hudba která byla u scény uhoření neměla chybu a zavěrečný Theme byl dokonalost. Riepl má neskutečný talent. Film by dostal 2* ale díky luxusnímu soundtracku(který ale nemůžu celý sehnat) dávám 3*. S odřenýma ušima. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Čaro pôvodnej snímky, ktorú si s odstupom času začínam viac vážiť, je nenávratne preč a v tomto smere nezostalo nič. Ani ako-také napätie, ani vystrájanie svojského charakteru "tretieho kolesa" Berta, ani zmyselnosť Ceriny Vincent a dráždivosti jej konania. Chýba aj ťaživosť lesných tieňov, čiernota tmy a chlad noci. Všetky elementy filmu, vrátane spracovania a prevedenia, sú minimálne o triedu horšie než v Eliho rež. debute, kvôli čomu zrejme kritici aj diváci na tejto prerábke nenechali nitku suchú (0% RT / 3.7 IMDb), čo je ale na pováženie, nakoľko sa od seba príliš moc nelíšia a fundamentálne už vôbec. V rámci očakávaní položených nízko pri zemi a nie úplne negatívnym pocitom voči originálu je možné si (zatiaľ a dúfajme) posledný prírastok do série Cabin Fever s odretými ušami aj tak užiť. A aj som si. --- "Now, I can't believe we burned Cousin Henry." (x) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku filmu, při jízdě skupinky hlavních hrdinů, hraje hudba z legendárního hororu Osvícení (1980). (Nikolas__)
  • Film sa natáčal v americkom štáte Oregon. (Jello Biafra)
  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama