Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pätica mladých ľudí prichádza do odľahlej časti hôr, aby v tamojšej chatke uprostred krásnej prírody vypla od svojich každodenných povinností. Pôvodne zamýšľaný relax sa však po niekoľkých hodinách nečakane zmení v nočnú moru. Tamojšou oblasťou sa totiž prostredníctvom infikovanej vody šíri neznámy vírus, ktorý požiera všetko živé. V ceste do bezpečia im tak nebude stáť iba tamojšia agresívna zver, ale i pôvodné osadenstvo. Eli Roth. Eli, Eli, Eli. Ty si proste večné dieťa posadnuté krvou, ktoré chce stoj čo stoj šokovať diváka nie len samotným gore, ale i prezentovaním tupoty americkej mládeže. To či bolo nutné vyprodukovať tento remake, nech posúdia iní odborníci, no podľa mňa sa kvalitou bežnému divákovi príliš líšiť nebudú, takže kto videl pôvodný počin, bude buď rovnako sklamaný, rovnako na vážkach, alebo rovnako nadšený. Sám za seba, som naozaj rád, že sa objavilo rozhodne viac scén, ktoré znalý fanúšik Rothovej tvorby proste vyhľadáva. Prvá polovica disponuje pár solídnymi pasážami, pričom až tá druhá ponúka z mnoha horového umenia. Napätie nie, ale všetko ostatné ako gore zrejme áno. A viete čo, mám dobrú náladu, tak ja za ten "úsmevný" záver tie štyri nakoniec dám - 70% ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Rothovu jedničku mám moc rád, jelikož Roth je jeden z režisérů který se s ničím nesere a jeho styl je osobitý. Možná nevidět původní díl, tak bych hodnotil výše, ale jelikož existuje tak tento remake je zbytečný. Chybí mu syrovost Rotha a dá se říci že to jen kopíruje. Na jedno skouknutí to lze skouknout, ale rozhodně se k tomu nevrátím podruhé. Škoda, že neudělali místo remaku čtvrtý regulérní díl, i když je zase otázka zda by si pomohli po tom bordelu ve trojce. // 40% ()

Reklama

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Ťažko nepodarený remake (či snad reboot) môjho obľúbeného hororu mňa presvedčil, že pôvodná verzia z roku 2002 časom zraje ako víno a o to viacej si jej vážim. V tejto novej verzii je zlé úplne všetko. Od (ne)hereckého obsadenia cez nulovú atmosféru až po vykrádanie pôvodnej vezie, kedy tu znejú rovnaké dialógy, aké zneli aj v originále. Jediný pozitívny bod celého filmu je vydarený soundtrack, ale ako sa hovorí, jedna lastovička jar nerobí. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Když něco dělám znovu, předpokládám, že je tomu tak proto, že to chci udělat zajímavěji, nebo lépe. Prostě jinak. Tudíž mi absolutně uniká pointa, proč někdo utrácel prachy zato, aby natočil doslovný remake nepříliš starého filmu, ke všemu vzniknuvšího ve stejné zemi. Jediné, co je tu oproti původní verzi navíc, je žánr komedie v popisku, ale nechte si zdát, pokud jste původní verzi filmu viděli, dostanete naprosté totéž, jen přebalené. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Píše to v komentáři skoro každý a bohužel je to tak, neskutečný festival, přehlídka, schůzka, setkání a snad všechny možné druhy shromáždění demence v jednom filmu.Něco tak stupidního sem neviděl roky, tolik brutálních kiksů v logice a chování postav...to je masakr.Malý výčet pro zasmání.Borec chodí po lese a střílí si z pušky, náhodou postřelí rozpadajícího se bezďáka a v klidu odběhne, nikomu nic neřekne pohoda.Bezďák se přimotá k chatě a chce ukrást auto, tak vyběhnu a začnu to auto celý rozbíjet pálkou, načež ho celý roztřílím na sračky a bezďáka upálím.Když mi onemocní kamarádka prostě jí hodim do kůlny a když jí chci dorazit po všem, co si vytrpěla, prostě jí místo pořádné rány z milosti raději za živa upálím....sem policajtka, přijdu k chatě kde je celý auto na sračky a od krve, ale jen hodně podivně balím fešnýho klučíka a v klidu odjedu do prdele.To je jen něco málo totální scénáristické retardace kterou si po těch dvou měsících od projekce vybavuju.Proč teda ale 3 hvězdičky?Protože sme se s mladou upřímně a fakt kurva hodně natlemili a to gore je taky slušně výživný.Cabin Fever je tak enormě stupidní ve všech ohledech, že to prostě musí být úmysl tvůrců, protože jestli cokoliv z toho mysleli vážně, amerika má větší problém...než sme si mysleli.40%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v americkom štáte Oregon. (Jello Biafra)
  • Na začátku filmu, při jízdě skupinky hlavních hrdinů, hraje hudba z legendárního hororu Osvícení (1980). (Nikolas__)
  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama