Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Čaro pôvodnej snímky, ktorú si s odstupom času začínam viac vážiť, je nenávratne preč a v tomto smere nezostalo nič. Ani ako-také napätie, ani vystrájanie svojského charakteru "tretieho kolesa" Berta, ani zmyselnosť Ceriny Vincent a dráždivosti jej konania. Chýba aj ťaživosť lesných tieňov, čiernota tmy a chlad noci. Všetky elementy filmu, vrátane spracovania a prevedenia, sú minimálne o triedu horšie než v Eliho rež. debute, kvôli čomu zrejme kritici aj diváci na tejto prerábke nenechali nitku suchú (0% RT / 3.7 IMDb), čo je ale na pováženie, nakoľko sa od seba príliš moc nelíšia a fundamentálne už vôbec. V rámci očakávaní položených nízko pri zemi a nie úplne negatívnym pocitom voči originálu je možné si (zatiaľ a dúfajme) posledný prírastok do série Cabin Fever s odretými ušami aj tak užiť. A aj som si. --- "Now, I can't believe we burned Cousin Henry." (x) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže kde začít. Za prvé film je neuvěřitelně zbytečný. Navíc původní film byl o hodně lacinější a při tom vypadal lépe. Brutalit bylo v originále víc a celkově mi tohle přišlo děsně laciné. DAlším problémem jsou postavy. Hlavní děcka jsou sice jakž takž a ten "geek" byl brutální a bavil mě. Nicméně zhulenec byl maximálně otravnej a trapnej. Eli Roth byl 100x lepší navíc proč tady neukázaly co se s ním stalo. Za druhé ta policajtka..... Ta policajtka byla asi nejhorší věcí z celého filmu. Scény s ní byly děsné. Gore tu je ale přišlo mi ho děsně málo a navíc nevyužité protože hodně scén není ani pořádně vidět. Co film ale udělalo dokonalým je hudba. Jedna z nejlepších soundtracků poslední doby, hudba která byla u scény uhoření neměla chybu a zavěrečný Theme byl dokonalost. Riepl má neskutečný talent. Film by dostal 2* ale díky luxusnímu soundtracku(který ale nemůžu celý sehnat) dávám 3*. S odřenýma ušima. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Eli Roth už asi nevie kade kam a tak si točí remaky vlastných filmov. Tomu hovorím totálna lenivosť vymyslieť niečo nové. Dokážem pochopiť americké remaky neanglicky hovoriacich filmov (aj keď na nich väčšina nadáva), nemám problém pochopiť aj remakovanie starších klasík v novom kabáte, ale remakovať ledva štrnásť rokov starý film - nehovoriac o tom, že celá séria skončila tretím dielom iba v roku 2014, takže ani to nie – navyše s tým istým scenárom, pod tým istým producentským dohľadom Rotha, akurát s iným režisérom, tak to už sa nedá nazvať ani ako ten najzbytočnejší remake vo filmovej histórii. Keby si to Roth ešte raz aj sám natočil, tak by Cabin Fever bol hodný zápisu do filmových análov za najzbytočnejší prínos do kinematografie. Pôvodný Cabin Fever, s ktorým Roth v podstate prerazil, sa stal svojho času malým kultom, načo bola komu potrebná totožná verzia akurát v roku 2016 ostane záhadou asi nám všetkým okrem Rotha. Evidentne na to síce bolo tentoraz o niečo viac peňazí než na pôvodný nijako zvlášť kvalitný film, ale to je celé. Inak to je druhý krát úplne to isté. Odhliadnuc od toho všetkého by to fungovať aj mohlo, no bohužiaľ samotný Roth je dosť zlý režisér, no Zariwny je ešte horší. Samotný námet o víruse nie je zlý a v záverečnej dvadsať minútovke, keď nákaza prepukne naplno remake ukazuje, že keby sa chcelo tak by to pri troche snahy šlo a poteší v nej pár intenzívnejších scén, ale to by to s Cabin Fever musel niekto myslieť aspoň na chvíľu vážne a nie to točiť ako tú najväčšiu prehliadku tuposti americkej mládeže, kde idiotské konanie jednej postavy strieda ešte idiotskejšie konanie ďalšej postavy a nič sa tu nedá brať vážne. Taká scéna s peroxidovo blonďavou policajtkou bola skutočne ako vystrihnutá z úvodu porna, kde sa ešte neš*ká, ale porno herci sa snažia o „herecké výkony“. A aj tie sú zvyčajne dôveryhodnejšie, než toto tu! Síce som čakal horšie, ale aj tak nie na tomto remake okrem diania v záverečných minútach čo pochváliť, prosím viac to už s Cabin Fever neskúšať, dva pokusy o to isté a dva pokusy o pokračovanie bohato stačili. CELKOVO: 2* (4/10) ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

to byla hrozne slaba chcanka...strasny vsechno strasny..nejlip udelal ten borec co si vzal pivko a sel pryc.. :D hroznej salat..akorat matne vzpominam ze tam byly dobry kozy a kdyz to kundu rozezralo uplne nasracku zustal jen silikon.. :D to bylo na filmu to nejlepsi..odpad hroznej.. 1hvezdu za policajtku z ktery by si meli vsechny policajtky vzit priklad :D ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Originál si už nepamatuji, tak zde nebudu srovnávat, který je lepší a horší, to ať si každý posoudí sám. Mínusem je, že se film rozjíždí poměrně pomalu téměř 50 minut stopáže se nic výrazného nestane, né že bych se nudil, ale drive, který přinesl trailer film postrádal. S příchodem infekce to vypadalo mnohem slibněji, ale krom hnijícího a rozkládajícího se masa, zde více gore není. Scéna s psem nevyužitá a celkově se zde mohl tvůrce mnohem více vyřádit, tedy oslava a návrat pár let zpět se nekoná. Je to alespoň hezky natočeno, hudba krásně graduje a jsou zde 2 solidní sexuální scény, takže na lepší průměr to bezpochyby vychází, ale mělo to navíc!:) Ke konci je film také přespříliš naivní a příliš nucený, takže komu vadí nelogické chování a kixy, tak se nejspíš bude křižovat. Vzhledem k tomu, že letos se mi z hororů zalíbil pouze Southbound, tak Cabin Fever prozatím patří k tomu lepšímu. Story 4/10, Atmosféra 5/10, Gore 6/10, Vizuál 7/10, Akce 6/10, Napětí 5/10,Humor 5/10. Zábavnost 6/10. 60% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku filmu, při jízdě skupinky hlavních hrdinů, hraje hudba z legendárního hororu Osvícení (1980). (Nikolas__)
  • Film sa natáčal v americkom štáte Oregon. (Jello Biafra)
  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama