Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank, šéfkuchár v Las Vegas, prepadne vášni k záhadnému dievčaťu Lole. Ich intenzívny vzťah ale skomplikuje muž z minulosti. Špirála žiarlivosti, ambícií a násilia doženie Franka až na cestu pomsty, s cieľom získať späť svoju lásku, ktorou je chorobne posadnutý. (TV JOJ)

Recenze (37)

emma53 

všechny recenze uživatele

Bezvadné herecké obsazení, přesto jsem nebyla schopná vsáknout příběh, který se tam odehrával a ve výsledku jsem měla pocit, že ani herci neví jak s tím naložit. Takže jsou dvě možnosti. 1. neměla jsem svůj den a za 2.scénář byl příšerný. Vím, že je to debut, ale přece jen se s tím mohl Mathew víc pohňoucat. Mě tedy nepřesvědčil, škoda. Slaboulinečká trojka a to jen kvůli Emanuelle Devos a dvěma Michaelům. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nezdá se vám někdy, že většina romantických dramat končí na nesprávném místě? Frank & Lola začíná přesně na takovém (jindy utnutém) konci, kdy skrze film sledujeme útržky nedlouhotrvajícího vztahu mezi dvěma naprosto rozdílnými lidmi, kteří k sobě nějakým způsobem dokázali najít cestu. Cestu, která vede nejen skrze růžový sad, ale i zatraceně trnitou stezku... A nezůstane zdaleka jen u romance, Woody Allen by měl z Rossova díla radost! ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"SO NOW I'M ROTTEN. SO ARE YOU. SO IS THIS." ----------------- Najväčší herecký Boh v hlavnej roli ako šéfkuchár v Las Vegas? Hovorím si, že takúto odmenu si snáď ani nezaslúžim. Značne mi odľahlo, keď som zistil, že sa nebude jednať o odmenu, ale o ďalší film sprevádzaný mojím utrpením. V skutočnosti ide o toto: Michael Shannon tu nafetovaný (rozumej posilnený, pretože kokaín je palivo a díler je tu pastier) preťahuje staré zazobané francúzske panie a zároveň tiež mladé neznalé žabiatka, dva v jednom par excellence, zatiaľčo celý film je vlastne o starostiach a opletačkách s jednou sprostou puchrou a starým zoschnutým somárom. Vážne, celú stopáž! Už nemám nervy. Hviezda za Shannona. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Výborne sa na to díva. Prostredie šmrncovných reštaurácií a oku lahodiacich menu (i ked' ich tam je len poskrovne, ale nech), temnejšia atmosféra, podobná tej ako v Eyes Wide Shut, až som si myslel, že bude orgáč pri záverečných titulkoch... Nebol, bohužial. 65% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Režijný debut Matthewa M. Rossa dopadol podľa mňa dobre. Myslím si, že keď si niekto do svojho filmu vyberie do hlavnej úlohy Michaela Shannona, tak jednoznačne vie čo robí a vo filme to celkom aj tak vyzerá. Frank je šéfkuchár, ktorý by chcel konečne mať vlastnú reštauráciu, Lola je dievčina, ktorá prechádza určitými problémami po nedávno prežitých nepríjemných zážitkoch. Na filme sú podľa mňa oba herecké výkony našich protagonistov, no súčasne sa mi aj páči tajomnosť celého scenára. Pretože neustále nevieme kto hovorí pravdu, kto klame a až postupne odhaľujeme väčšie a väčšie časti obrázka, kde na konci máme výsledne celý obraz. Je to veľmi dobré, lebo neustále nevieme čo bude ďalej. A keď si myslíme, že sme už všetko pochopili, tak sa dozvieme nové skutočnosti, ktoré náš pohľad celkom zmenia. A v centre toho všetkého je Frank, ktorý chce prežívať láskou s Lolou, ktorá ale nechce vyklopiť všetky svoje tajomstvá a niektoré časti príbehu a mozaiky si necháva pre seba. Pretože sa jej o nich hovorí ťažko. Najmä pred mužom, ktorého miluje. Pretože ho nechce zraniť. Takéto momenty skutočne pre mňa majú veľkú váhu a silnú atmosféru. Bez toho, aby som ešte čokoľvek spoiloval ale musím ešte pochváliť záver. Myslel som si, že sa dočkáme už klasického konceptu ukončenia v americkom filme. Ale "Frank & Lola" to urobil veľmi kreatívne, kde všetko čo sme dovtedy videli a pochopili skutočne dá dokopy vynikajúci koniec. Je uveriteľný, silný a veľmi dobre spracovaný. Film odporúčam vidieť. Rozhodne to je film, ktorý človeku v pamäti ešte ostane. Hodnotenie: B ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Nemastné - neslané, ale s takou zvláštnou atmosférou ... a všetko jedno, hlavne, že Michael hral na výbornú, teda sa bolo na čo pozerať. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Krásně smíchaná francouzšina s prostředím amerického hotelového světa, slušná porce tajemna, jemuž ale chybí silnější mrazení. Pocit, který by dodal lepší scénář. Takhle sledujete do půlky boj kočky s myší, a v půlce si uvědomíte, že nevíte, kdo je kočka a kdo myš. Chcete ale vidět a vědět víc, a to se nestane. Hezky ukázané prostředí erot. klubu, ale ani to dál nevedlo. Poots není vždy úplně sexbomba, hlavně jako ubulená s červeným nosem. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Kariéra, vztah, nevěra a hlavně důvěra... o tom to je. Zní to možná jako telenovela, nic originálního, nic světobornýho, leč herecké výkony za jedna a tenhle “romantickej” film mě hodně bavil. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Psychosexuální love story odehrávající se v Las Vegas a Paříži o lásce,, obsesi, sexu, zradě, pomstě a nakonec hledání vykoupení. Toto video určitě dostane tisíce , ale kdo otvítuje mě že jsem vyplýtval hodinu a půl života jen kvůli Michaelovi Shannonovi. Film začíná strojeným pompézním vztahem a pokračuje 50 odstíny erotického psychodramatu několika cákanci neo-nor thrilleru. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hlavne po slušnom rozbehu a prvej polhodine som očakával oveľa viac. Potenciál však ostal nevyužitý. Namiesto intríg, pomsty, prekvapenia vidíme väčšinou žiarlivostné výjavy a pokrivený scenár. Ako by ten, čo ho písal nevedel, akým smerom chce film navigovať. V zápletke mi chýbalo viac uzlíkov. Ale inak majstrovský výkon Michaela Shannona. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Frank a Lola je presne ten typ vzácneho filmu, na ktorý by som sa vydržal pozeraž ďalších 10 hodín!!! Pritom to vlastne nemá nejakú extra zápletku, ani dej, o nič veľké nejde a predsa to funguje (aspoň u mňa). Určite je to chrizmatickým démonom Michaelom Shannonom,, ktorého už asi definitívne musím dať do hereckej Top 10 (aj po fenomenálnom Nocturnal Animals). Frank a Lola je parádne príjemná jednohubková klubovka, aké môžem! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ten text Febiosfestu naznačuje, že se bude jednat o temnou thrillerovou jízdu, ale o tom to není ani náhodou. Tady se prostě chlap vydává zjistit, co stojí za minulostí jeho přítelkyně. Film se může pyšnit solidní atmosférou s kulinářským nádechem a jako vždy výborným Michaelem Shannonem, ale když se to tak vezme kolem a kolem, tak se tu vlastně nic moc neděje. Přesto mě Ross na necelou hodinku a půl přikoval k židli a donutil mě na to fascinovaně zírat. Sám nevím proč, ale strašně se mi to líbilo. 85% ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Mysteriózně pojatý a velmi kvalitně zpracovaný příběh, který je ve své podstatě vlastně vcelku jednoduchý. Skvělí herci a hodně silná atmosféra. Jako celovečerní debut hodně povedené! 75% ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Frank dost žárlí a Lola má tajemnou minulost, kterou Frank postupně odhaluje, což přináší jen další problémy. Díky hercům je to docela fajn. Jen je to až příliš ponuré, více živelnosti by tomu neuškodilo. A konec mě taky moc neuspokojil, i když jeho "neameričnost" je ve své podstatě sympatická. Lepší tři. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov, pri ktorých človek ľutuje, že sa s tým potenciálom nezahrali oveľa precíznejšie a ostrejšie. Pretože, postavy skvelé, atmosféra taktiež, ústredná zápletka detto, ale dej a emocionalita postáv mi prišli až príliš vlažné a v podstate bol tam ešte obrovský priestor kam by sa to celé dalo posunúť. Takéto filmy plné manipulácie a lží, tak to je jednoducho môj šálok kávy. Len škoda, že potenciál zostal z veľkej časti nevyužitý, bohužiaľ! ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vztahové, depresivní, žárlivé, minulost, budoucnost. Fajnový thriller o žárlivosti a erotické závislosti, a o tom, jak nás minulost ovlivňuje i v budoucnosti. Čekala jsem větší zápletku, větší dramatičtější vyvrcholení. Každopádně to byla dobrá podívaná, něčím nová, děj byl plynulý, žádná hluchá místa. Byla jsem chvílemi zmatená a nevěděla komu věřit, hlavně jsem moc nevěřila v tu jejich lásku nebo co to bylo. Michael Shannon byl skvělý. ..lítat takhle z Francie do Las Vegas jako jezdit busem K. Vary do Praha.. ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Vďaka Shannonovi a istým špecifickým životným skúsenostiam so vzťahmi môže byť tento nenápadný kus pre niekoho naozaj silným filmom. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Perfektní vztahové drama. Vynikající. Miluju Michaela Shannona, jeho filmografie je opravdu pestrá. Bývá to pouze sekundární herec, křoví za známými jmény, přitom je tak perfektní a dokázal to nejen tady. Justin Long a nesmrtelný Michael Nyqvist - Bože, jak ten chybí. ()

Reklama

Reklama