Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank, šéfkuchár v Las Vegas, prepadne vášni k záhadnému dievčaťu Lole. Ich intenzívny vzťah ale skomplikuje muž z minulosti. Špirála žiarlivosti, ambícií a násilia doženie Franka až na cestu pomsty, s cieľom získať späť svoju lásku, ktorou je chorobne posadnutý. (TV JOJ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ten text Febiosfestu naznačuje, že se bude jednat o temnou thrillerovou jízdu, ale o tom to není ani náhodou. Tady se prostě chlap vydává zjistit, co stojí za minulostí jeho přítelkyně. Film se může pyšnit solidní atmosférou s kulinářským nádechem a jako vždy výborným Michaelem Shannonem, ale když se to tak vezme kolem a kolem, tak se tu vlastně nic moc neděje. Přesto mě Ross na necelou hodinku a půl přikoval k židli a donutil mě na to fascinovaně zírat. Sám nevím proč, ale strašně se mi to líbilo. 85% ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Frank dost žárlí a Lola má tajemnou minulost, kterou Frank postupně odhaluje, což přináší jen další problémy. Díky hercům je to docela fajn. Jen je to až příliš ponuré, více živelnosti by tomu neuškodilo. A konec mě taky moc neuspokojil, i když jeho "neameričnost" je ve své podstatě sympatická. Lepší tři. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"SO NOW I'M ROTTEN. SO ARE YOU. SO IS THIS." ----------------- Najväčší herecký Boh v hlavnej roli ako šéfkuchár v Las Vegas? Hovorím si, že takúto odmenu si snáď ani nezaslúžim. Značne mi odľahlo, keď som zistil, že sa nebude jednať o odmenu, ale o ďalší film sprevádzaný mojím utrpením. V skutočnosti ide o toto: Michael Shannon tu nafetovaný (rozumej posilnený, pretože kokaín je palivo a díler je tu pastier) preťahuje staré zazobané francúzske panie a zároveň tiež mladé neznalé žabiatka, dva v jednom par excellence, zatiaľčo celý film je vlastne o starostiach a opletačkách s jednou sprostou puchrou a starým zoschnutým somárom. Vážne, celú stopáž! Už nemám nervy. Hviezda za Shannona. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Psychosexuální love story odehrávající se v Las Vegas a Paříži o lásce,, obsesi, sexu, zradě, pomstě a nakonec hledání vykoupení. Toto video určitě dostane tisíce , ale kdo otvítuje mě že jsem vyplýtval hodinu a půl života jen kvůli Michaelovi Shannonovi. Film začíná strojeným pompézním vztahem a pokračuje 50 odstíny erotického psychodramatu několika cákanci neo-nor thrilleru. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nezdá se vám někdy, že většina romantických dramat končí na nesprávném místě? Frank & Lola začíná přesně na takovém (jindy utnutém) konci, kdy skrze film sledujeme útržky nedlouhotrvajícího vztahu mezi dvěma naprosto rozdílnými lidmi, kteří k sobě nějakým způsobem dokázali najít cestu. Cestu, která vede nejen skrze růžový sad, ale i zatraceně trnitou stezku... A nezůstane zdaleka jen u romance, Woody Allen by měl z Rossova díla radost! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama